2777
2789
عنوان

شرایط مهاجرت پسر ۱۴ سال و ۸ ماهه

283 بازدید | 13 پست

سلام دوستان،

پسر من ۱۴ سالشه و توی خوانندگی و آواز خوندن استعداد خاصی داره بعد از امتحانات می‌خوام که بفرستمش کلاس آواز

خودش خیلی دوست داره که بره هالیوود توی آمریکا و اونجا خواننده و بازیگر بشه و توی خوانندگیش هم به زبان انگلیسی آواز بخونه از بچگی به بازیگری توی هالیوود علاقه داشته ولی چون شاید کمی غیر ممکن بود بی خیال شده بود ولی باز هم علاقه داشت و از بچگی هم آهنگ های انگلیسی گوش میداد حالا به خوانندگی توی هالیوود هم علاقه پیدا کرده و صدای خیلی خوبی هم داره توی مدرسه و اینا هم فقط پسر من تو کلاس آواز میخونده و صداش هم از همه بهتر بوده

(من که خودم بهش میگم دنبال این چیزا نرو و درستو بخون اگه خیلی بهش علاقه داری توی همین ایران خودمون خواننده و بازیگر شو ولی گوش نمیده حالا منم می‌خوام که چیزی رو که دوست داره دنبال کنه یعنی خوانندگی و بازیگری توی هالیوود آمریکا)

و میگه که همین الانشم برای من دیره که خواننده و بازیگر بشم و باید حداقل تا ۱۶ سالگی بتونم برم آمریکا😐😐 منم که واقعا پولش رو ندارم حالا با توجه به استعدادی که داره میتونه با استعدادش بره هالیوود آیا ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی برای تحصیل بفرستی آمریکا اونجا خوانندگیشم ادامه بده امت خب خیلی باید هزینه کنی اگه داری بسم الله

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

بدون پول که نمیشه بگو اینجا معروف شو پول دربیار برواونور.گلشیفته تو سی سالگی رفت و معروف شد هیچوقت دیر نیست

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

شوخیه دیگه؟

اگه واقعیه باید بگم هالیوود نمیاد آدمای کشور خودشو ول کنه بچسبه به یه ایرانی که پولدار هم نیست

آینده ای نداره توی خارج توی ایران شاید

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

عزیزم اول بفرست پیش یه مربی ببین اصلا استعداد داره شاید از دید خودت قشنگه

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

الان پشکل همین پوله

کم کمش باید ده،پونزده میلیارد داشته باشی که برای درس بره آمریکا اونجا کنارش دنبال کارای هالیوودشو اینا باشه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️