2777
2789
عنوان

خواستگارم بهم گفت دیگه نمیخامت

245 بازدید | 16 پست

چند روز بود با هم‌ بحث داشتیم و بعدش خیلی راحت‌گفت دیگه نمیخامت و رفت بنظرم اگه کسی واقعا بخادت به این راحتی ها نمیره بحث هم سر چیزای الکی یکی اینکا میگفت من بعضی وقتا میخامت فقط و یه بار دیگه هم بهم گفت خفه شو و گفت تو چقدر بی جنبه ای که ناراحت میشه و بحث و کش میدی ... الانم احساس سرخوردگی دارم.. بنظرتون من مقصر بودم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به درک که رفت

واقعا واسه همچین چیزی خودتو ناراحت میکنی؟

تو باید اتفاقا زودتر میرفتی

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
عزیزم ما که نمیدونیم چی بین شما گذشته الان یه عده میگن بزا بره لیاقتتو نداره و فلان  

بهم گفت که من اگه ابراز علاقه کردم پیاز داغشو زیاد کردم منم سر این بحث کردم اونم گفت حوصله بحث ندارن و تمام 

به درک که رفت واقعا واسه همچین چیزی خودتو ناراحت میکنی؟ تو باید اتفاقا زودتر میرفتی

مبگم شاید اشتباه کردم از طرفی من رابطه هایی که دارم زیا طول نمی‌کشه معمولا یه چیزی از توش در میاد و شاید میشه گفت تقریبا زود میشناسم

مهم ترین چیز توی زندگی مشترک احترام طرفین به هم و به خانواده هم هست احترام حتی چیزیه ضروری تر از عشق، و همچنین احترامه ک باعث تداوم علاقه میشه، کسی انتخاب کنین که اینقدر برای شما ارزش و احترام قائل باشه شمارو بزاره روی سرش،(احترام گذاشتن منظورم شوخیای ساده زنو شوهری نیست منظورم عمق و ریشه رابطه هست که باید با احترام شکل بگیره ) 

ازدواح انتخاب حساسيه لطفا فردی بالغ با اخلاق پخته و بزرگ و با شخصیت و شایسته انتخاب کنین، خوشبخت باشین هرکجا که هستید