2777
2789
عنوان

شوهر میخوام🥲💔

456 بازدید | 29 پست

اول اینو بگم با اکانت جدید تاپیک زدم شناسایی نشم.۱۹سالمه ولی تاالان با کسی در ارتباط نبودم و حتی خواستگارامم چشم بسته رد کردم به خاطر کنکورم...همسن و سالای من الان تو رابطه هستن ولی خب من این راه رو نمیخوام عذاب وجدان میگیرم برای دوستی و...

حالا الان میگید من همسن تو بودم و اینا اصن به فکر ازدواج نبودم

ولی خب متاسفانه الان خیلیا نیاز هاشونو با دوستی دارن برطرف میکنن

من زندگیم رو فدای کنکورم کردم اما الانم نمیدونم قبول شم یانه

ی چند روزی هست بددد هورمونام به هم ریخته😓مهمترین نیازمم نیاز جنسیه

نمیدونم چه خاکی رو سرم بریزم نمیخوام به گناه بی افتم😭ی دختر افتاب مهتاب ندیده....

بعد کنکور میرم ورزشو سرم رو گرم میکنم

اما میشه الان به عنوان مادر/خواهر راه حل بدین؟🙂

ببخشید زیاد حرف زدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا دیوارع؟؟؟خودتون و آگهی کردید واقعا که😐😐دختر باید ناز کنه بیان نازش و بکشن نه که بیاد آگهی بزنه شوهر میخواد

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤

عزیزم منم مثل تو هستم حق داری بهت بگن شوهر میخوای چیکار چون اونا دورشونو با دوست پسر پر کردن حتی اگه نیاز ... هم برطرف نشه عاطفی که تامین میشن به همین خاطر درک نمیکنن .. همون ورزش و کلاس مورد علاقه و اینا رو مجبوری فعلا پیش ببری تا انشاءالله یه مورد خوب پیدا بشه 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛