2777
2789
عنوان

خاطرات دوران عقد/ کیا راضی نبودن

130 بازدید | 15 پست

من تو دوره عقدم، به امید خدا سه ماه دیگه عروسی می‌گیریم😍 ولی این چند روزه همش روزای بده این یه سال و نیم میاد جلو چشمم حرفایی ک شنیدم رفتارایی  ک دیدم ......🥲 هیچ لذتی نبردم از این دوران نامزدی دلم خیلی گرفته نه مسافرتی نه چیزی 🥲 

کلا دوران عقد بسیار سخت و چندش آوره کمتر کسی خوش گذرونده واقعا ..... بعد از عروسی هم تا ۱۸ ماه باز چکش کاریه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا دوران عقد بسیار سخت و چندش آوره کمتر کسی خوش گذرونده واقعا ..... بعد از عروسی هم تا ۱۸ ماه باز چ ...

ما دخترای فامیل همه تو عشق و حال بودن😂وقتی اونارو میبینم به وضعیت خودم غصه میخورم 

یعنی چی چکش کاریه؟

به لطف شوهرم .خانواده کثافتش و پدرمادر بی خیالم، بدترین روزای عمرم و سیاه ترین دوران زندگیم عقدم بود

قلبم تیر میکشه یادم میفته

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

ما دخترای فامیل همه تو عشق و حال بودن😂وقتی اونارو میبینم به وضعیت خودم غصه میخورم  یعنی چی چک ...

اونا فقط ویترین ساز های حرفه ای هستند 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
خیلی بده من خداروشکر با نامزدم دعوا زیاد نداشتم همش با خانوادم...

اگه با خانوادت مشکل داشتی و با همسرت نبوده خداتو شکر کن داری زودتر میری خونت خیالت راحت میشه از بحثو تشنجم دور میشی به گذشته ام فکر نکن تا حالت خراب نشه

منم‌نامزدم تو این یسال نامزدی عالب بوده شکره خدا فقط مشکلم گاهیی با خانوادم بوده(خودم با خانوادم) امیدم اینه زودتر جمع کنیم بریم

کلا نباید هیچ چیزی رو بهشون بگی چ خوشیاتونو چ تلخی هاتونو ب خونوادت نگو اینطوری دخالتشون کمتر میشه

من اصلا بهشون چیزی نمیگم نه از بحث هامون ن چیز دیگه ای... ولی بازم یه چیزی برا دخالت پیدا میکنن انقدر دلم و شکستن ک دوست ندارم باهاشون یه کلمه حرف بزنم