زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بزرگ شدحتما درست کن منم دندونام همینجوریه هنوز پول دستم نیومدع درست کنم ادم ی خورده اذیت میشه ک مردم در موردش چه فکری میکنن وعذاب میکشه
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
آره دقیقا میگم نکنه بعدا کسی حرفی بزنه در مورد دندوناش ناراحت شه
قطعا تو روحیش تاثیر میزاره و اذیت میشه حتما پیگیری کنید
نه خوبه ولی ی سریا همینو نقطه ضعف میدونن و میزنن تو روحیش اگ توان مالیشو دارید ومیتونید حتما انجام بدید ک بزرگ تر ک شد زیاد اذیت نشه فعلا کوچولو هس مثلا ۱۴ ۱۵ سالش شد درستش کنید اون موقع ب سن بلوغ میرسه برا خودش غرور داره ی سریا با حرفاشون ممکنه مسخره کنن و غرورش خورد شه