2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص جلوگیری منظومه خواهر  بخدا 10روزه هر گیاهی که فکر کنی جوشوندم خوردم خبری نیست دیگه امروز ر ...

اها فهمیدم 

ببین برو عطاری بعضیا دارو مخلوطی دارن عالیه 

اما تخم شوید هم خوبه زردچوبه رو آب داغ  هم خوبه 

زیر شکمت هم روغن سیاهدونه بزن قشنگ ماساژ بده پیاده رویی کن 

گیاه مریم گلی و چایی کوهی هم خوبه 

من ی بار زردچوبه و اویشن و پونه کوهی  پونه عادی و  گل گاو زبون  پودر کردم خوردم س  وعده  سریع شدم

سلام عزیزم

تو تاپیک رویا جون دستت رو دیدم

من ۴۵ سالمه یه راهنمایی بهت میکنم از نون شب برات واجب تره

منم یه زن ساده و بی سیاست بودم که تمام عمرم فقط فداکاری کردم و از خود گذشتگی 

چند سال پیش اتفاقی تاپیک های آرتمیس رو دیدم

ببین حرفاش شفاست واقعا

من با حرفایی اون تغییر کردم و بزرگ شدم

بهت پیشنهاد میکنم یه دفترچه بردار تو سکوت خودت بخون و بزرگ شو

من واقعا با حرفایی آرتمیس اشک ریختم و بزرگ شدم

من خودم را دوست دارم

صمیمیت ممنوع

بت خانواده همسر را بشکنید

عقل و بی عقلی...

این تاپیک ها رو بخون و نت بردار

به خدا هیچ کسی اینهمه دانایی و آگاهی بهت نمیده

من تصمیم گرفتم همه این داناییها رو به دخترم بدم

فقط نذار کسی بفهمه داری عوض میشی،زیر پوستی عادتهاتو عوض کن و خودت رو دوست داشته باش تا کم کم رفتار همسرت و بقیه هم باهات عوض بشه

افوض امری الی الله...
اسمش اینه و تاپیکهاش رو میتونی ببینی

سلام دوست مهربونم یه دنیا ممنونم که خواهری کردین احساس مسئولیت کردین .لطف کردین وقت گذاشتین اومدین اینجا پیام دادین راهنمایی هاتون واقعا مفید و ارزشمند بود و قول میدم که حتما برن بخونم ‌.بازم سپاس گذارم دوست گلم

سلام دوست مهربونم یه دنیا ممنونم که خواهری کردین احساس مسئولیت کردین .لطف کردین وقت گذاشتین اومدین ا ...

یه جایی خوندم انسان دو بار متولد میشه یه بار از مادر و باز دوم از خویشتن خویش...تولد اولین ما دست خودمون نبود ولی تولد دوباره مون دست خودمونه...تغییر کنیم و بزرگ بشیم و خودمون رو دوست داشته باشیم و مثل یه مادر دلسوز از خودمون مراقبت کنیم...

موفق و خوشبخت باشید...

افوض امری الی الله...
یه جایی خوندم انسان دو بار متولد میشه یه بار از مادر و باز دوم از خویشتن خویش...تولد اولین ما دست خو ...

کاملا موافقم باهاتون 

متشکرم دوست خوش قلبم انشالله که خدا حمایتمون کنه و بتونیم حال خودمون رو عالی کنیم