2777
2789

دیگه خسته شدم از این جامعه و آدماش نمیدونم فقط برا من پیش میاد یا برا همه اینجوره همه میخوان سرت کلاه بذارن همه پول میخوان حتی با یه دوست دردودل میکنی بعدش توقع داره مشکلاته مالیش حل کنی از موقعی که آپارتمان بالاشهر خریدیم داریم دیوونه میشیم از بس همه اذیت کردن چقد ایرانیا بدجنس هستن ما زحمت کشیدیم مگه باد آورده که همه جا میخوان سرکیسه کنن مارو هر مدرسه ای اینجا اطرافمون میرم صدتا استرس و ناراحتی میدن تا پوله بیشتری بگیرن خسته شدم دلم میخواد برم از اینجا بدم اومده از آدما الان باردارم حتی میترسم دکتر برم دیگه به هیچکس اعتماد ندارم چکار کنم ؟برا کسی پیش اومده؟برادرم انگلیسه اون خیلی نمیتونه درک کنه من تو چه وضعیتی هستم اصلا براش میگم باورش نمیشه اینجوری شده جامعه برا همین نمیدونم واقعا همه جا همینطوره یا ایران فقط شده جهنم؟شما نمیدونید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه همه همینطوریه  از اون اول تا آخرش ظلمه...

باز خوبه فک میکردم توهم زدم یا مشکل روانی پیدا کردم اصلا دیگه دوس ندارم بمونم ولی جرات رفتن ندارم نمیدونم چکار کنم شجاع بشم من خیلی ترسوم

چقداز ایران و ایرانیا مینالی 

شرایط داری برو پیش داداشت

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

باز خوبه فک میکردم توهم زدم یا مشکل روانی پیدا کردم اصلا دیگه دوس ندارم بمونم ولی جرات رفتن ندارم نم ...

نه توهم نزدی 

دلم برای مردم میسوزه. گاهی میشینم واسه بچه های کار گریه میکنم‌. اعصابم خورد میشه وقتایی که میرم بیرون. و من از این طریق عذاب میکشم 💔

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. 

هیچ جا مطلق خوب و بد نیست 

الانم ملت تحت فشارن کارایی میکنن گاهی، ک نباید... 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃