دیگه خسته شدم از این جامعه و آدماش نمیدونم فقط برا من پیش میاد یا برا همه اینجوره همه میخوان سرت کلاه بذارن همه پول میخوان حتی با یه دوست دردودل میکنی بعدش توقع داره مشکلاته مالیش حل کنی از موقعی که آپارتمان بالاشهر خریدیم داریم دیوونه میشیم از بس همه اذیت کردن چقد ایرانیا بدجنس هستن ما زحمت کشیدیم مگه باد آورده که همه جا میخوان سرکیسه کنن مارو هر مدرسه ای اینجا اطرافمون میرم صدتا استرس و ناراحتی میدن تا پوله بیشتری بگیرن خسته شدم دلم میخواد برم از اینجا بدم اومده از آدما الان باردارم حتی میترسم دکتر برم دیگه به هیچکس اعتماد ندارم چکار کنم ؟برا کسی پیش اومده؟برادرم انگلیسه اون خیلی نمیتونه درک کنه من تو چه وضعیتی هستم اصلا براش میگم باورش نمیشه اینجوری شده جامعه برا همین نمیدونم واقعا همه جا همینطوره یا ایران فقط شده جهنم؟شما نمیدونید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.