2777
2789
عنوان

شوهرمو دیوونه کردم با کارام

466 بازدید | 23 پست

طفلکی رو خیلی اذیت میکنم .. دیروز سر یه مسئله کوچیک ۱۰ دفعه معذرت خواست من بازم لجبازی میکردم ): 

یهو داد زد گفت میگم غلط کردم ...خوردم ول کن دیگه و ازین حرفا ...بازم سر اینکه سرم داد کشید ناراحت شدم دوباره چند بار عذر خواهی کرد خواست از دلم دربیاره

امروز صبح هم سرکار بود زنگ زدم بهش جواب نداد بهش اس دادم چرا جواب نمیدی حتما بهت احتیاج دارم زنگ زدم ، چند دقیقه بعد اس داد ببخشید خانم بخدا ندیدم ..۵ ۶ بار زنگ زد جواب ندادم😐😐 اس دادم اوکیه اشکال نداره مشکلم حل شد 

بعدش بهم پیام داد کاری داشتی من هستم اینجا .

منم خیلی خشک گفتم اوکی ولی اون که فهمید من ناراحتم گفتم اوکی ، چرا دوباره هیچی نگفت؟؟؟؟ :///

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکن با این خورد کردنا و غرور شکستنا زندگی موفقی خواهید داشت به مرور ازت فاصله میگیره و سرد میشه و در ضمن ممکنه حس اقتدارو بخواد از سمت کس دیگه دریافت کنه که این خیلی گرون تموم میشه لطفا نکن 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

ابراهیم میثاق میگه آدم‌ها، چهار دسته‌اند:

۱- زود قهر و زود آشتی می‌کنند. (قابل تحمل) 

۲- دیر قهر و دیر آشتی می‌کنند. (تقریبا قابل تحمل) 

۳- زود قهر و دیر آشتی می‌کنند. (غیرقابل تحمل) 

۴- دیر قهر و زود آشتی می‌کنند. (قابل ستایش، باظرفیت، پرمحبت)

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ابراهیم میثاق میگه آدم‌ها، چهار دسته‌اند: ۱- زود قهر و زود آشتی می‌کنند. (قابل تحمل)  ...

من غیر قابل تحملم😁

من غیر قابل تحملم😁

دقیقا

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

فکر نکن با این خورد کردنا و غرور شکستنا زندگی موفقی خواهید داشت به مرور ازت فاصله میگیره و سرد میشه ...

من همیشه تو مسائل دیگه بهش این حس اقتدار و میدم ولی وقتی ناراحت میشم اونم عذر خواهی میکنه پشت سرهم )): با اینکه با همون معذرت خواهی اول میگم اوکی اشکال نداره و واقعا کینه نمیکنم ..ولی بازم معذرت خواهی میکنه نمیدونم چیکار کنم

منم همینطورم یه مدت کم محلی ببینیم قدر عافیت میاد دستمون

دقیقا 

قدرشونو نمیدونیم

بنظرم انقدر که خوبن ما دنبال زیربغل مار میگردیم که فقط به یه چیز گیر بدیم

میشه به ما هم یاد بدی چجوری رفتار کردی اینقدر براش مهمی همسر من دیروز انتقاد کردم که توجه کافی ندار ...

من فقط بهم اثبات شده مرد عاشق برات همه کار میکنه (: همین..