2777
2789
عنوان

لقاح دیر و بی بی چک

4046 بازدید | 36 پست

دوستان اقدام به بارداری من 20 سیکل بوده چون کیت تخمک گذاری دیر مثبت شد

امروز 2 روزه از پریدیم میگذره عکس بی بی چک مارک مدیکور میزارم الان زدم 

بنظرتون باردارم

اخه تو بارداری های قبلیم تست سریع دو خط پر رنگ مینداخت ولی الان اولش هاله هستش و بعد 20 دقیقه یکم رنگ میگیره

ماه قبل هم ال دی خوردم بخاطر بقایای سقط ممکنه این تاخیر بخاطر ال دی باشه یا بخاطر بارداری 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاخیر رنگ بی بی چک فکر نکنم ربطی به قرص داشته باشه ..

من خودم هیچی هم نمی‌خوردم ولی بی بی چک زدم منفی شد ،انداختم توی سطل یه دوساعتی بعدش اومدم دیدم هاله انداخته ‌‌اهمیت ندادم،فردا صبحش باز زدم هاله انداخته و الآنم ۳۶ هفته باردارم 

13 روز از اقدامم گذشته 

ارتباطی به ال دی ندارد اگر این عکس مربوط به همان لحظه انجام تست هست بله باردارید

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید
اولش کم رنگ تر بود این عکس بعد 20 دقیقه هستش

پس باید بار دیگر انجام بدید با مارک دیگر اما طبق تجربه به احتمال زیاد باردارید

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید
13 روز از اقدامم گذشته 

چه زود اقدام کردی ولی فکر کنم مثبته بهتره بری یه آزمایش بدی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍