دوستان قلبش تشکیل شده و خیلی خیلی کم در حد روی دستمال لکه بینی دارم. دکترم بهم شیاف 400 هر 12 ساعت داد. استراحت میکنم اما مطلق نیست ، همین الانم سرکارم. هماتوم هم نداشتم. اگر درمان خاصی بلدید میشه راهنمایی کنید استرسم کم بشه
یه چند جا راجع به خواص شیر ولرم و زرده تخم مرغ خام و عسل برای قطع شدن لکه بینی و سفت شدن رحم خوندم. اما مگه تخم مرغ خام و عسل تو ماه من ممنوع نیست؟ نظرتون چیه؟
سلام عزیزم من توی کانال طب اسلامی بانوان سیاهدانه دیدم دکترش گفته لکه بینی از سردی زیاد یا گرمی زیاد خوردنه غذاتو و به تعادل برسون و سویق عدس بخور که جلوی لکه بینی رو بگیره
از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم هفته ۸ لکه بینی داشتم با شیاف و استراحت برطرف شد فقط حتما توالت فرنگی استفاده کن ان شاالله برطرف ...
عزیزم چقدر طول کشید تا کامل برطرف بشه؟ من قلبشو دیدم برای همین همش نگران قلب کوچولوشم که لک بینی ها براش بد نباشه. هماتوم هم نداشتم نمیدونم چرا لک میبینم
عزیزم چقدر طول کشید تا کامل برطرف بشه؟ من قلبشو دیدم برای همین همش نگران قلب کوچولوشم که لک بینی ها ...
برای منم قلبش تشکیل شده بود بعد لکه بینی داشتم زیاد نبود یکی دو روز طول کشید خود به خود برطرف شد من خیلی استراحت میکردم نگران نباش گلم فقط احتیاط کن سه ماه اولو رد کنی خیالت راحت تر میشه