2777
2789
عنوان

7 هفته بارداری و لکه بینی

396 بازدید | 11 پست

دوستان قلبش تشکیل شده و خیلی خیلی کم در حد روی دستمال لکه بینی دارم.
دکترم بهم شیاف 400 هر 12 ساعت داد.
استراحت میکنم اما مطلق نیست ، همین الانم سرکارم.
هماتوم هم نداشتم.
اگر درمان خاصی بلدید میشه راهنمایی کنید استرسم کم بشه

سلام عزیزم من توی کانال طب اسلامی بانوان سیاهدانه دیدم دکترش گفته لکه بینی از سردی زیاد یا گرمی زیاد خوردنه غذاتو و به تعادل برسون و سویق عدس بخور که جلوی لکه بینی رو بگیره

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلد نیستم لینک کاناشو پیدا کنم وگرنه میذاشتم واست خودت بری گوش کنی

ممنونم عزیزم
سیاهدانه که میگن بده برای اوایل بارداری
اما سویق عدس رو حتما میرم ببینم چیه
مرسی از راهنماییت

ممنونم عزیزم سیاهدانه که میگن بده برای اوایل بارداری اما سویق عدس رو حتما میرم ببینم چیه مرسی از راه ...

نه گلم سیاهدانه که نمیگم بخوری😅😅 اسم کاناله ایتا هست بانوان سیاهدانه

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
منم هفته ۸ لکه بینی داشتم با شیاف و استراحت برطرف شد فقط حتما توالت فرنگی استفاده کن ان شاالله برطرف ...

عزیزم چقدر طول کشید تا کامل برطرف بشه؟
من قلبشو دیدم برای همین همش نگران قلب کوچولوشم که لک بینی ها براش بد نباشه.
هماتوم هم نداشتم نمیدونم چرا لک میبینم

عزیزم چقدر طول کشید تا کامل برطرف بشه؟ من قلبشو دیدم برای همین همش نگران قلب کوچولوشم که لک بینی ها ...

برای منم قلبش تشکیل شده بود بعد لکه بینی داشتم زیاد نبود یکی دو روز طول کشید خود به خود برطرف شد من خیلی استراحت میکردم نگران نباش گلم فقط احتیاط کن سه ماه اولو رد کنی خیالت راحت تر میشه

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
برای منم قلبش تشکیل شده بود بعد لکه بینی داشتم زیاد نبود یکی دو روز طول کشید خود به خود برطرف شد من ...

امبدوارم تمام مامانا به خوشی و سلامتی این مراحل رو رد کنند
ممنونم مهربون