بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کمتر از ۱۰ نباید باشه. من از ۳۶ هفته به بعد اب دورش شد ۹و همینجو کمتر. با اینکه هفته ای ۳ تا سرم میزدم و امپول دور ناف داده بودن و روزی ۳ لیتر اب میخوردم. اخرشم تا ۶ رسید . ۳۷ هفته و ۴ روز سزارین شدم. نیگا فقط اب بخور . این روزا هوا گرمه. اب و هندوانه بخور.
عزیزم اگه دیابت بارداری نداری میتونی هندوانه بخوری وگرنه قند هندوانه بالاست خودش باعثکم شدن حجم مایع میشه همون بهتر آب خوردن است.ر فتن پیش دکتر
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
کمتر از ۱۰ نباید باشه. من از ۳۶ هفته به بعد اب دورش شد ۹و همینجو کمتر. با اینکه هفته ای ۳ تا سرم میز ...
من که به ۲رسید فقط خدا را شکر بچم چیزیش نشد
دکترم سونو نوشت با شوهرم قهر بودم بعد سه روز انجام دادم و جوابش دوروزه بعد فرستادم واتساپش گفت همین حالا پاشو برو بیمارستان خودش بعد عمل میگفت اولین بار بود چراغ قرمز هارا رد کردم
بیشتر سالم خواری کنی اون تو هفته های آخر که داره وزن میکشه بچه سبزی خوردن تازه میوه های تابستان هم کمپوت کن بخور یا قشنگ پوست بگیر
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
سلام پنچشنبه زایمان کردم دیروز گفتن شکاف کام داره باید عمل بشه کارم شده گریه فقط...براش دعا کنید ... ...
خدای منمیدونم سخته اما با خودت بگو مادرش باید قوی باشی گریهدنکن اون بچه بهت احتیاج داره به پناه و محبتت خداروشکر عمل اش هم هست دست از گریه بردار براش دعا کن