2777
2789
عنوان

اختلال در سایت به علت اعمال برخی تغییرات

| مشاهده متن کامل بحث + 2225 بازدید | 165 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام وقتی نی نی یار عزیز وقتی وارد داشبرد می شویم برای مشاهده تاپیک های ذخیره شده و یا تاپیک هایی که در ان شرکت کردم وقتی میزنم مشاهده یک صفحه باز میشه که توش فقط تبلیغ هست و تاپیک ها را بالا نمی آورد باید چکار کنم برای مشاهده پست جدید

بیزحمت اینو واسم حذف کنینhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/5192910/یکی-ازآشناهمون-شوهرش-خیانت-میکرد-وکتک-میزدشده-بود-کلفت-مادرشوهرش

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

فکر کردم تاپیک برا الانه  ترسیدم 😄😄

شازده کوچولو پرسید🌺🌺                                       از کجا بفهمم وابسته شدم؟                                      روباه گفت تا وقتی که هست نمیفهمی☹️

سلام ببخشید چرا من توی داشبورد  و پروفایل حساب کاربریم هیچی رو نمیتونم مشاهده کنم؟ نه پیام هام برام میاد نه دوست هام رو نشون میده نه سوالات کلینیکم رو نه عکس پروفایلم رو. چرا؟

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿