2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه ؟

2301 بازدید | 66 پست

دو ساله که ازدواج کردم و 20 سالمه و 10 سال با شوهرم اختلاف سنی دارم

شوهرم خیلی بد دهنه فحش میده دست بزن داره الکل مصرف میکنه هرشب و سر کار هم نمیره 

درضمن قبل از من یه رابطه 8 ساله داشته نامزدی بودن 

از خونه بیرونم میکنه هرچی بگم میگه تو هیچی بلد نیستی میگه تو از وقتی اومدی من بدبخت شدم جلوی خانوادش تحقیرم میکنه همیشه بهم میگه زشتی میگه 1 سال اول زندگی اصلا دوست نداشتم و ادای دوست داشتن در میاوردم 🙁 به خانوادم بی احترامی میکنه و نمیذاره ادامه تحصیل بدم و یا سر کار برم 🥲 

هروقت پولی دستش بیاد خودشو گم میکنه و به من میگه پول میخوای چیکار هروقت هم مسافرت بخوایم بریم قبلش دعوا راه میندازه و منو کتک میزنه که من نرم و با دوستاش میره 

میگم بهم محبت کن میگه واسه چیته میگم باهام تو خونه حرف بزن میگه همه زن و شوهرها با هم همینجورین حرفی ندارن بزنن😔🥹 شبا هم تا دیر وقت نمیاد خونه 

الانم خونه مامانمم دوهفتس رفته و بلاکم کرده هیچ پیام یا تماسی نگرفته میگه میخام طلاقت بدم

چیکار کنم من 🥲🥲 

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو از شرش خلاص کن بنظرم ،این شوهر نیست بلای جونه 

اخه دوسش دارم 

نمیدونم یه جوریم هم بدم میاد ازش هم نه 

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️

عزیزم متاسف شدم واست اخلاق خوب چی داره؟منظورم اینکه اصلا شما رو دوست داره یا مثلا محبتی چیزی.

خوشگلم نظر خانوادت چیه

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

عزیزم بنظرخودت این زندگیه شما اول جوونی هستی خودتو نابود کردی من جای شمابودم طلاق میگرفتم اضلا نمیتونم ی ادم روانی رو تحمل کنم 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

طلاق بگیر 

دیگ واضحه زیر سرش بلند شده و نمیخوادت 

چندتا اشتباه داشتی چرا این همه اختلاف سنی !!!!!

چرا زود ازدواج کردی!!!!

تا بچه دار نشدی جدا شو 

فقط زن و شوهرای ک زیر سرشون بلند شده مث شمان نه همه