2777
2789
عنوان

معجون چاقی بوعلی

631 بازدید | 24 پست

سلام 

کسی از این معجون استفاده کرده برای چاقی؟

خیلی تعریفشو شنیدم ولی میگن خواب اوره که احتمالا بخاطر وجود سیپروهپتادین باشه 

نتیجه هم داده ؟

اگه چیز دیگه ای سراغ دارید بی بازگشت بهم معرفی کنید 

هرچی سعی میکنم چاق نمیشم اگه چیز خوبی گفتن بلایک بیام بخونم🚶‍♀

فعلا که کسب چیزی نگفته ولی خودمم دارم تحقیق میکنم فعلا به این نتیجه رسیدم از این محصول بخرم 

می‌دونم عارضه داره ها ولی لازم دارم به مقدار پر شدن رو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتتون بخیر داخل یک تاپیک دیدم نوشتید همسرتون کار ضایعاته کارگاه زده میتونم بپرسم پلاستیکه یا ا ...

ساتم 

پلاستیک بود 

که متاسفانه خیلی دنبالش نبودن و جمع کردن 

اگه دنبالش بودن وتایم آزاد داشتن میشد درآمد زایی خوبی کرد 

سلام عزیزم من هر ماه سر سی یک روز پریود میشم یعنی ناه قبل دوازدهم شدم بعد این ماه یه کاری داشتم گفتم پریودیمو عقب بندازم بعد دیشب یعنی یازدهم شروع کردم به خوردن قرص ال دی فکر کردم جلوشو میگیره ولی از امروز لکه بینی دارم خواستم بدونم الان قرص رو ادامه بدم یا دیگه نخورم؟ یعنی جلوشو گرفته قرصه یا نه؟

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید
سلام عزیزم من هر ماه سر سی یک روز پریود میشم یعنی ناه قبل دوازدهم شدم بعد این ماه یه کاری داشتم گفتم ...

سلام 

قرص ال دی برای بار اول لکه بینی میده و طبیعی هست ادامه بدید شما 

فعلا که کسب چیزی نگفته ولی خودمم دارم تحقیق میکنم فعلا به این نتیجه رسیدم از این محصول بخرم می‌دونم ...

سلام ببخشید کارتون داشتم

لطفا برای سلامتیم صلوات بفرستید 🌹✨