اره ولی در مواقع استرس میگیره پرانچل باید بخورم در حالت عادی خوبم
سلام عزیزم ببخشید همیشه مزاحمتون میشم من پریودیم نا منظم شده یعنی ده وسط سیکل ماهانه لکه بینی داشتم برا همین قرص ال دی مصرف کردم بعد الان شش روزه از تمام شدن قرص ال دی میگذره امشب لکه بینی شروع شده ولی مطمعن نیستم شش روزه یا پنج روز بع من از کی شرو کنم به مصرف دوباره قرص اگه یه روز زودتر باشه اشکال داره یعنی الان فقط لکه بینی هست اگه فردا شروع بشه اشکالی نداره فردا شب قرص رو دوباره شروع کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم خوبی تو تاپیکها متوجه شدم که ماما هستی یه سری سوال داشتم ببخشید ولی خیلی ممنون میشم اگه جواب بدی من هفته ششم بارداریمه و امروز برای اولین بار رفتم پیش دکتر متخصص برام ویتامین د ۳ اسید فولیک و آسپرین نوشت از هر کدوم روزی یه دونه همچنین یه دونه سونوگرافی نوشت
که عکسشو میزارم . ۱۹ سالمه ۹۰ کیلو هستم سابقه سقط و بارداری و غیره ندارم این سونوگرافی برای چیه