2777
2789
عنوان

معجون چاقی بوعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 24 پست
اره ولی در مواقع استرس میگیره پرانچل باید بخورم در حالت عادی خوبم

سلام عزیزم ببخشید همیشه مزاحمتون میشم من پریودیم نا منظم شده یعنی ده وسط سیکل ماهانه لکه بینی داشتم برا همین قرص ال دی مصرف کردم بعد الان شش روزه از تمام شدن قرص ال دی میگذره امشب لکه بینی شروع شده ولی مطمعن نیستم شش روزه یا پنج روز بع من از کی شرو کنم به مصرف دوباره قرص اگه یه روز زودتر باشه اشکال داره یعنی الان فقط لکه بینی هست اگه فردا شروع بشه اشکالی نداره فردا شب قرص رو دوباره شروع کنم؟

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید
سلام عزیزم ببخشید همیشه مزاحمتون میشم من پریودیم نا منظم شده یعنی ده وسط سیکل ماهانه لکه بینی داشتم ...

سلام اگه اولین بار هست قرص مصرف می‌کنید لکه بینی طبیعیه 

معمولا یه هفته بعد باید استفاده بشه شما فردا رو وایسید اگه پریود نشدید شروع کنید قرص رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اگه اولین بار هست قرص مصرف می‌کنید لکه بینی طبیعیه معمولا یه هفته بعد باید استفاده بشه شما فردا ...

امروز شروع شد یعنی قرص رو هفت روز نخوریم هشتمین روز بخوریم؟؟ من دقیق نمیدانم امروز هفت روزه نخوردم یا هشت روز

یه روز دیرتر شروع بشه مشکلی نداره یعنی من فردا بخورم؟

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید
امروز شروع شد یعنی قرص رو هفت روز نخوریم هشتمین روز بخوریم؟؟ من دقیق نمیدانم امروز هفت روزه نخوردم ی ...

نه مشکلی نیس مهم اینه رابطه پر خطر نداشته باشی این یکی دو روز 

بفرمایید

سلام عزیزم خوبی تو تاپیک‌ها متوجه شدم که ماما هستی یه سری سوال داشتم ببخشید ولی خیلی ممنون میشم اگه جواب بدی من هفته ششم بارداریمه و امروز برای اولین بار رفتم پیش دکتر متخصص برام ویتامین د ۳ اسید فولیک و آسپرین نوشت از هر کدوم روزی یه دونه همچنین یه دونه سونوگرافی نوشت 

که عکسشو می‌زارم . ۱۹ سالمه ۹۰ کیلو هستم سابقه سقط و بارداری و غیره ندارم این سونوگرافی برای چیه

نه مشکلی نیس مهم اینه رابطه پر خطر نداشته باشی این یکی دو روز

حتی نمیتونم بخونم . حالا میشه لطفاً یکی این سونو برای چیه و اسمش و دلیلش چون من می‌دونم که هفته 8باید برای قلب جنین بری بعد ۱۲ برای nt

حتی نمیتونم بخونم . حالا میشه لطفاً یکی این سونو برای چیه و اسمش و دلیلش چون من می‌دونم که هفته 8بای ...

سلام عزیزم 

سونو گرافی معمولی بارداری برای بررسی وضعیت سلامت جنین و اندازه طول سرویکس (دهانه رحم ) هست 

آسپرین هم بخاطر وزنتون بهتون دادن بقیه مکمل ها هم روتین بارداری هست و باید مصرف کنید 

سلام عزیزم سونو گرافی معمولی بارداری برای بررسی وضعیت سلامت جنین و اندازه طول سرویکس (دهانه رحم ) هس ...

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی سلامت باشی ان شالله 

این سلامت جنین همون تشکیل قلب جنین هست یا اونم بعدا باید برم؟