سلام من باردارم و یمدته واسه استراحت خونه پدرمم، ما مهر پارسال ب برادرسوهرزمین فروختیم و قرار بود یه ماهه بده ولی هنوز نداده و تازه زنم گرفته عین خیالش نیس پول مارو بده دیشب با شوهرم سر پول زمین دعوا کردن و گلتویز شدن حتی برادرشوهرم با ماشینش زده ب ماشین ما از حرصش ،خونه پدرم ساعت نزدیکای ۱ونیم بود خوابیده بودیم همگی یهو دیدیم سنگ پرت میکنن تو حیاط تا برسیم زدن شیشه اینورو شکوندن و فرار کردن پلیس اومد صورت جلسه کرد گف مدرک باید باشه،تو دوربین پلاکش نیوفتاده فقط ماشین رد شده اون هس، اگه شوهرم بیاد شهادت بده مدرک محسوب میشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خداروشکر، ببخشید جرم اینکارایی ک این آدم کرده چیه؟زندان یا خسارت؟
همه چی بستگی به قاضی، داره الان قانون کاهش مجازات هس فاتحه همه چی رو خونده متاسفانه جریمه نقدی صد درصد داره درحق دولت و خانواده تون برای شیشه و ماشین و حبسم 50درصد یعنی اگه حبسم بده تبدیل میشه معمولا به جزای نقدی یا تعلیق