2777
2789

من باید ۴ تیر اینا پریود بشم از الان سینه درد و درد خفیف پریودی دارم گهگاهی، اصلااا اینطور نبودم تا حالا، و این که داروی هورمونی مصرف نکردم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا تو پریودی سینه درد نمیشدم ب ندرت گاهز کل سینم دردمیگرفت. سر دوتا بارداریم از قبل موعد نوک سی ...

آره عزیزم منم دقیقا عین شمام

درد خفیف پریودی هم داشتید گاهی

من اصلا اینطور نبودم بک هفته مونده به موعود کم کم درد میومد 

🥺🥺🥺🥺 من تا حالا سابقه نداشتم 🥺🥺🥺🥺

منم سابقه نداشتم و خیلی براخودمو همسرم عجیب بود این علائما 

کلی نی نی سایت سرچ میکردم و سایتای مختلف یکی میگف تلقینه ،یکی میگف بارداری 

ولی پریود شدم 

منم ۶تیر پریودیمه، گلن درد شدید دارم و نفخ زیاد بی سابقه هم بوده حتی زمان پریودی یک دهم الان درد ندا ...

ایشالا که بارداری عزیزم 

آره منم درد سینه ام از الان خیلی بی سابقه بوده 

منم سابقه نداشتم و خیلی براخودمو همسرم عجیب بود این علائما  کلی نی نی سایت سرچ میکردم و سایتای ...

ایشالا که این ماه نتیجه می گیری گلم، خیلب شنیدم که وقتی پریود زیاد عقب و جلو میشه علایم های عجیب میاد یعنی بزودی بدن باردار میشه. 

بیبی چک نشون نمیده الان؟ من امروز بیبی چک زدم منفی بود ولی زود زدم چون یه هفته س اقدام کردم

نه عزیزم 

بی بی چک ها درسته خیلی راست هستن، ولی برای بعضی ها قبل از موعود نشون میدن برای کسی که واقعا باردار هست گاهی نشون نمیده من دوستم سه تا گذاشت منفی بودولی آزمایش مثبت

ایشالا مثبت میشی این ماه گلم