2777
2789
عنوان

بیاین این یعنی چه آخه 😟😥

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مثلا؟؟؟

چ رابطه ایه ک خانواده درجریان نیستن هیچ تعهدی بینشون نیست.

بس نیست اینهمه شما دخترا خودتونو سرکارگذاشتین یعنی فهمش انقدریخته کسی شمارو بخاد میاد خاستگاریتون نه اینکه پنهانی بیاد باخودت حرف بزنه

حال بهم زن تر از شما نیستن که توی سایتی هستید که محتوای اصلیش مسائل مربوط به زنانه  بیشتر ۹۰ د ...

من فککردم توپروفایلش زدم مرد مشکلی نیست اما اینکه نوددرصدش خانمه و جای من نیست حق با شماست من ی لحظه از بیکاری اومدم 

چ رابطه ایه ک خانواده درجریان نیستن هیچ تعهدی بینشون نیست. بس نیست اینهمه شما دخترا خودتونو سرکارگذ ...

با اون نشان بودیم و کل خانواده میفهمید من بعدها ازش به علتی خوشم نیومد کم کم ترکش کردم 

به سینگل بودنت، به هرحال من براتون گزارش زدم که فرق سایت عمومی و چاله میدون رو بهتر درک کنید

من سینگل نیستم دختریو ک دوس داشتم گف نمیخام خانوادم فعلا بدونن من اصرار به خاستگاری کردم گفتم هروقت آماده بودی میام خاستگاری ولی من رابطه ای ک خانواده درجریانش نباشنو نیستم

همین که چتاشو پاک کرده و داره ازدواج میکنه یعنی بدردت نمیخوره پیگیرش نشو عزیزم تا از ذهنت بره

اره ازدواج هم بزور خانواده اونم به من میگه بعد یه هفته یه خبر. خوشی دارم بهت هی هم ازم می‌پرسید رل دارب یانه یه زمان هم نشان بودیم من ترکش کردم به علتی

من سینگل نیستم دختریو ک دوس داشتم گف نمیخام خانوادم فعلا بدونن من اصرار به خاستگاری کردم گفتم هروقت ...

خب چه اشکال بود باهم درارتباط میبودین تابیشتر ازهم شناخت پیداکنید؟ 

🌷✨️
من فککردم توپروفایلش زدم مرد مشکلی نیست اما اینکه نوددرصدش خانمه و جای من نیست حق با شماست من ی لحظه ...

از سر بیکاری میاین بیابن اما با اون لحن و توهین نکنین

با اون نشان بودیم و کل خانواده میفهمید من بعدها ازش به علتی خوشم نیومد کم کم ترکش کردم 

اگه اینجوره من عذر میخام اشتباه کردم قضاوت مردم.

اما خداییش بعداز نشان خیلی سخته برای پسر که دخترپشیمون شه همش میگه مگه من چم بود