اگه با طرف پسر یا رل قبلی از ساعت پنج بعدازظهر تا نزدیک چهار صبح حرف بزنی اونم از اینکه چرا جدا شدیم و بهم بگه تو هم یبار ازم معذرت خاهی کن دیگه چی میشه خودتو بندازی پایین مثل من بابت گناهی و تنها گذاشتن من یا میخام بهت یه سیلی ریز بزنم اروم باشه و اینکه طرف بگه من چه غلطی کردم رفتم پی کس دیگه و فکر کنم قراره ازدواج کنن با اون یکی دختر با اصرار خانواده تا این حرفها بعد صبح ساعت پنج و نیم صبح پاشه تموم چت هامونو از طرف دوتامون پاک کنه یعنی چی؟ پروفشم غمگین بزاره اخرین بازدیدشم بزار به تارگی چرا باید پاک کنه از طرف دوتامون امکان اینکه حس بد بده هست؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به سینگل بودنت، به هرحال من براتون گزارش زدم که فرق سایت عمومی و چاله میدون رو بهتر درک کنید
من سینگل نیستم دختریو ک دوس داشتم گف نمیخام خانوادم فعلا بدونن من اصرار به خاستگاری کردم گفتم هروقت آماده بودی میام خاستگاری ولی من رابطه ای ک خانواده درجریانش نباشنو نیستم
همین که چتاشو پاک کرده و داره ازدواج میکنه یعنی بدردت نمیخوره پیگیرش نشو عزیزم تا از ذهنت بره
اره ازدواج هم بزور خانواده اونم به من میگه بعد یه هفته یه خبر. خوشی دارم بهت هی هم ازم میپرسید رل دارب یانه یه زمان هم نشان بودیم من ترکش کردم به علتی