2777
2789
عنوان

بیاین این یعنی چه آخه 😟😥

252 بازدید | 47 پست

اگه با طرف پسر یا رل قبلی از ساعت پنج بعدازظهر تا نزدیک چهار صبح حرف بزنی اونم از اینکه چرا جدا شدیم و بهم بگه تو هم یبار ازم معذرت خاهی کن دیگه چی میشه خودتو بندازی پایین مثل من بابت گناهی و تنها گذاشتن من یا میخام بهت یه سیلی ریز بزنم اروم باشه و اینکه طرف بگه من چه غلطی کردم رفتم پی کس دیگه و فکر کنم قراره ازدواج کنن با اون یکی دختر با اصرار خانواده تا این حرفها بعد صبح ساعت پنج و نیم صبح پاشه تموم چت هامونو از طرف دوتامون پاک کنه یعنی چی؟ پروفشم غمگین بزاره اخرین بازدیدشم بزار به تارگی چرا باید پاک کنه از طرف دوتامون امکان اینکه حس بد بده هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم چی نوشتی اصن

میدونی با اکسم تا صبح ساعن چهار حرف می‌زدیم اون فکر میکرد تا الان هشت ماهه تنهاش گذاشتم رفتم البته درست فکر میکرد چون واقعا تنهاش گذاشتم اما دیروز داشتیم حرف می‌زدیم البته یجور وانمود کردم انگار تنهاش نذاشتم اونم میگفت اگه تنهام نذاشتی چرا سراغم نگرفتی داشت سکته میکرد بعد این همه صحبت صبح پنج و نیم برداشته چت رو از طرف دوتامون پاک کرده و پروف غمگین گذاشته 

یعنی ریدم به خودتونو روابطتون چ حال بهم زدین بچه های این دوره

حال بهم زن تر از شما نیستن که توی سایتی هستید که محتوای اصلیش مسائل مربوط به زنانه 

بیشتر ۹۰ درصد کاربرا هم خانمن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜