2777
2789

من دوقلو باردار بودم وقتی زایمان کردم بی حسی از کمر بودم

قل اول بدنیا اومد صدا گریشو شنیدم

بعد شنیدم پرستارا گفتن دومی هم داره میاد بعد دیگ چیزی یادم نمیاد وقتی چشم باز کردم تو ریکاوری بودم بعدم حالت خواب و بیدار اوردنم تو بخش تو اتاقم 

اصلا حالت گیج بودم بعدم خونریزی شدید کردم 

ولی وقتی ب دکترم گفتم تو اتاق عمل وقتی قل دوم بدنیا اومد من بیهوش شدم گفت نه خوابت گرفته بود

میخام بدونم امکان داره خابم گرفته باشه یا بیهوش شدم؟ 

اخه با اون حجم از استرس خواب یدفعه ای چی بود

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش

اره منم اینسری همینجوری شدم البته عملم یکم طول کشید خواب رفتم ولی حس میکنم وسطاش بیهوشم کردن

میشه بیای تاپیک آخرم خیلی نیاز دارم😔

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

سلام عزیزم شما چند وقت اقدام بودید ؟ داروی خاصی خوردی دو قلو باردار شدی منم خیلی دو قلو دوس دارم ❤️‍🩹🥺نه ماهه ازدواج کردم و این ماه اولمه که اقدام میکنم و کیست و تنبلی دارم سه ماه دارو خوردم و الان ال دی نمی‌خوام و تقریبا دو هفته س تو اقدام هستم یه شب در میون ولی چندین بار کیت زدم منفی شد 🥺🥺🥺🥺🥺❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹الان ۱۶ سیکلمه دیروز دل درد مثه پریودی داشتم کلا صب تا نصف شب ولی امروز خبری نبود و کیت امروز منفی بود ینی باردار نمیشم این ماه ؟ میشه تجربه هاتو بگی استرس دارم خیلیییییی 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.