2777
2789

یعنی ممکنه حساب بانکیمونو  هک کنه؟؟

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بازی یه لینک داره میری واردش میشی دیگه،ولی رو هر لینکی نزن برای دوستم ۴۰ میلیون برداشتن از حسابش البته لینک ناشناس باز کرده بود 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
ن بابا

ببین واقعا میترسم آخه قراره شوهرم چکاشو به حسابم بخوابونه کلی بهش اصرار کردم که بزار تو حساب خودت اونم لج کرده میگه چون من بهت گفتم اینکارو نکن و کردی میخوام حساب تو باشه اگه چیزی ام بشه ولت نمیکنم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
این بازی یه لینک داره میری واردش میشی دیگه،ولی رو هر لینکی نزن برای دوستم ۴۰ میلیون برداشتن از حسابش ...

من رو هیچ لینکی نزدم حتی خودشم از قسمت جستجو وارد شدم

اگر اطلاعات بانکی داری پاک کن یا برو یه بانک دیگه یه حساب جدید باز کن

یعنی چه اطلاعات بانکی؟ببخشید میشه کامل بهم بگی 

حساب دیگه ای نمیتونم باز کنم شوهرم گوش نمیده حرف حرف خودشه منم استرس افتاده تو جونم