2777
2789
عنوان

اوناییک امتحان دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 35 پست
اگه کتاب اضافه داری فقط درسنامه هاشو بخون یا ازتو اینترنت بزن درسنامه های کوتاه و مفیدو بخون  ...

مرسی عزیزم کتاب دارم

خانم‍ِ اِلِ‍م‍ گفت‍: «تنها راه‍ یاد گرفتن‍؛زندگ‍ی‍ کردنه‍.....»💚☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینطوری میکنین با روح و روانتون شب امتحان ؟ از قبل اگه بخونی به فلاکت نمیوفتی

چون احمقم

چرا اینطوری میکنین با روح و روانتون شب امتحان ؟ از قبل اگه بخونی به فلاکت نمیوفتی

چونک خرم

۴و۵ زیادن فقط بقیه کم وقت میگیرن 

من نصف ۱ خوندم فقط قلبم در. میکنه نمیتونم نفس بکشم اکگر بیوفتمم چی

اگه یع نمره در حد ۱۵ ،۱۶ میخوای میتونی بااین کارا بیاری  نهایی آسونه

از خدامه ۱۵ ۱۴ هم خوبه

اروم باش عزیزدلم 😂❤️ برو بشین بخون تا صبح خدا کریمه

💔 میشه برام دعا کنی،برا فردا نه بگو خدا امشب این بخوابه دیگ پا نهش بحث فقد درس نیتس کلا ادم بدیم تلاش نمیکنم

والا شبه نهایی ریاضی که خیلی آسون بود اگه اینم مثل اون باشه که به احتمال زیاد هست اصلا نگران نباش

اخه هیچی نمیدونم ازش

💔 میشه برام دعا کنی،برا فردا نه بگو خدا امشب این بخوابه دیگ پا نهش بحث فقد درس نیتس کلا ادم بدیم تل ...

عزیزم واسه ی درس نخوندن به خودت میگی آدم بدی هستی ؟ اتفاقا خیلیم دختر خوبی هستی دعا میکنم بهترین نمره رو بگیری فقط الان بجای استرس گوشیو بذار کنار درس بخون واسه هر درس ۱ ساعت وقت بده تمرین حل کن نترس