2777
2789
عنوان

اسلیو معده

114 بازدید | 8 پست

سلام خانما خیلی دودلم وزنم صد بع بالاست ازمایشات رو انجام دادم حالا امشب عمه شوهرم زنگ زد تو دلمو خیلی خالی کرد گفت سرطان کبد میکیری نمیدونم چی خیلی ضرره کیا تجربه دارن

من از ۹۵ کیلو رسیدم به ۷۳

توی دو نیم ماه

حالا امضامو بخون امیدوارم کمکی کرده باشم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر من تو کلینیک فیتسانا عمل کرد خیلی راضیه عزیزم

تهران , سعادت آباد , سروغربی , بین چهارراه سرو و میدان کتاب (ساختمان بانک تجارت) طبقه 6 واحد 26

شماره تماس : 09360624693
کارشون خیلی عالی دکترای بسیار ماهر هم میتونی آنلاین مشاوره بگیری هم حضوری

من از ۹۵ کیلو رسیدم به ۷۳توی دو نیم ماهحالا امضامو بخون امیدوارم کمکی کرده باشم

سلام میشه بگید چه قرصی مصرف کردین برای لاغری

گَهی گریان، گَهی خندان، گَهی چون ابرِ سرگردان، گَهی عاقل تر از عاقل، گَهی نادان تر از نادان...