بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا؟چقدر این بشر همه چیزش مردونه اس خوشبحال دختره هعع
دقیقا هنری کویل خیلی عالیه بشدت وایب امنیت و مردونه و ددی بودن میده ، ولی دوست دخترشو ببینی خب خیلی ازش پایین تره از لحاظ ظاهری ولی عاشقشه . مردای ایرانی واقعا چی تو خودشون دیدن که جرئت میکنن از دخترامون ایراد بگیرن خدا میدونه
عزیزم ناراحت نباش جای من بودی چی کار می کردی همین امروز ی آقایی با ۵۴سال سن من ۳۸ساله رو رد کرد مجردم تحصیلکرده ی دونه دختر وضع مالی خوب البته ایشون هم مجرد بودن ولی از لحاظ چهره خیییییلللللللییییی پایین تر از من بودن با این وجود نپسندیدن
مهم نیست دیگه.مهم دل منه که تیکه تیکه شد😭😭 هیشکی نمیفهمه من چی میکشم.کاش مامانم مسافرت نبود بغلش ...
چرا انقد شلوغش کردی ؟همکار مامان منم ۶ماه گیر داد عکس دخترتو بفرس نشون داداشم بدم،حالا من قد بلندم ک قیافم همه میگن خوشگلم ،بعد خبری نشد فهمیدیم نپسنیدن،دلم تیکه تیکه شه؟ خب هرکس سلیقه داره،مگ ماهم همه خواستگارارو قبول میکنیم؟
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)