2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادب داشته باش این روزا همه به خودشون میرسن و عیب و ایراداشونو برطرف میکنن نیست مثل شما طرز فکر صد سا ...

تو از کجا میدونی زشته

یا به خودش نمیرسه

شاید اون پسر مریضه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

منم ۳۱سالمه فکر میکنم هیچ وقت ازدواج نمیکنم☹️میدونی چیه اسی به نظرم بیخیال ازدواج شو واسه خودت زندگی‌کن من دارم باتنهاییم کنار میام و اونچیزی که میخواستم نشد و میخوام به صورت داستان خیالی تو دفترم بنویسم مثلا ازعشق و ظاهر مردک خیالیم😂

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

باید میگفتی هرچی فکرمیکنم ازنظر قیافه تحصیلات خانواده و....چیزی کم ندارم که با حرف یک نفر دلم بشکنه واگر اونم میگفت به خاطر قیافه نپسندیدم میگفتی اتفاقا منم اولش شما رو نپسندیدم ولی بعدش که فکرکردم با خودم گفتم همه چی که به قیافه نیست حداقل خوبیش اینه که دیگه زنای دیگه چشمشون به شوهرم نیست وخیالم راحته کسی نگاش نمیکنه و طرفش نمیاد خخخخخ

باشه عزیزم.مشکلی نیست. گرچه دیگه امیدی ندارم

باز میگه امیدی نیس !!!! امید همیشه هست . ختم بسم الله بردار . ختم های مختلف بردار . زیارت عاشورا . علقمه خلاصه با ناامیدی ب جایی نمیرسی . ختم بسم الله خیلی جواب میده