2777
2789
عنوان

نمیدونم باید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 24 پست
الان خیلی زود نیست برای خواستگاری ؟ هنوز به طور رسمی بهم نگفته دوستم داره اینجوری بهش بگم که فرار می ...

خودتم میخوای بهش کمک کنیا 

اخه اینجا جواب اون مهمه برات 

اول ازش بپرس برا چی اینکارا رو میکنه 

دوم اگه ابراز علاقه کرد نزار که مسئله رو کشدار کنه که به بهانه دوست داشتن بازیت بده 

ازش بخواه رسما و با هماهنگی خانواده ها  اقدام بکنه بعد 

ببین فرافکنی میکنه یا میپیچونه 

یابهانه میاره 

یا وعده میده یا چی ؟

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
خودتم میخوای بهش کمک کنیا  اخه اینجا جواب اون مهمه برات  اول ازش بپرس برا چی اینکارا رو ...

حتما همین کار رو میکنم ، مرسی که برام وقت گذاشتی ، خیلی لطف کردی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خودت ازش نپرس ، اما کسی که میگه یکی دیگه جاش خرف بزنه من شخصا باهاش وارد رابطه نمیشم اگرم وارد رابطه بشی به مشکلاتی میخوری باهاش

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
برو جلو دوست شو باهاش  حالا مستقیم هم نگو ها ولی نزدیک تر شو

باهاش دوست شدم ، ولی دیگه نمیدونم چقدر بهش نزدیک بشم از نظر خودم دیگه به اندازه کافی برای اینکه ترسش بریزه که ردش نمیکنم بهش نزدیکم 

الان از نظر شما که آقا هستید  این واقعا بهم علاقه داره ؟ اگه ازش بپرسم بده یا باید صبر کنم خود ...

معلوم نیس

احتمالا یه کراشایی داره. اصلا معطل نکن خودت نزدیک شو. من شخصا عاشق اینم که دخترا انتخابم کنم. بهترین رابطه هامم با کسایی بوده که خودشون اومدن سمتم. 

این که بگی صبر میکنم تا اون بیاد منطقی نیست

به بهونه جزوه اینا بحث روببر جلو 

البته درخواست نهایی رو بهتره خودش بده نه تو.

به نام خدای رنگین کمان 🌈 
نه خودت ازش نپرس ، اما کسی که میگه یکی دیگه جاش خرف بزنه من شخصا باهاش وارد رابطه نمیشم اگرم وارد را ...

چیکار  کنم صبر کنم تا خودش بگه ؟ شاید بخواد تا ابد نگه آخه🤦‍♀️

معلوم نیس احتمالا یه کراشایی داره. اصلا معطل نکن خودت نزدیک شو. من شخصا عاشق اینم که دخترا انتخابم ...

نه نه من نمیخوام ازش درخواست کنم فقط میخوام بپرسم به من حسی داره یا الکی توهم زدم و بیخیالش بشم 

بیشتر به خاطر آرامش خاطر خودم میخوام بپرسم