2777
2789
عنوان

نمیدونم باید چیکار کنم

335 بازدید | 24 پست

سلام

حس میکنم یکی از همکلاسی هام بهم علاقه داره ، تقریبا با توجه به رفتاراش متوجه شدم و خیلی غیر مستقیم ابراز علاقه میکنه ، بهم نزدیک شده ، ازم تعریف میکنه،  بعضی وقتا قربون صدقه ام میره ، دائما میگه دوست داره مراقبم باشه ، توی دانشگاه هر پسری بهم نزدیک میشه سریع واکنش نشون میده و حسودی میکنه دوست مشترکمون هم بهم گفته که فک میکنه ایشون بهم علاقه داره .

اما مستقیم بهم نمیگه

به نظرتون چرا نمیگه و من باید چیکار کنم ، خودم ازش بپرسم؟

دلم نمیخواد الکی منتظر کسی بمونم

در باره خصوصیات این آقا هم باید بگم که آروم و درونگراست ، معمولا هم توی جمع کلاس حرف نمیزنه و هر وقت ارائه داریم به خاطر استرس میگه یکی دیگه به جاش حرف بزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از وقتی متوجه علاقه اش شدم ، خوب باهاش رفتار میکنم ولی نمیدونم چرا نمیاد بگه 

حتما خجالت میکشه دیگه غیر مستقیم بگو مثلا درمورد وارد رابطه شدن باهاش حرف بزن 

بنظرم قشنگ‌ترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....
یعنی چی میخواد تست بزنه؟ یعنی کاراش الکیه؟

جذابیت مردانگیشو میخواد تست بزنه 

تو رو سوژه  کرده 

مردک یه کنفرانس نمیتونه بده 

اسکل 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
حتما خجالت میکشه دیگه غیر مستقیم بگو مثلا درمورد وارد رابطه شدن باهاش حرف بزن 

اتفاقا بحث رو تا حالا چندین بار به این سمت بردم ولی می پیچونه و حرف اصلی رو نمیگه 

جذابیت مردانگیشو میخواد تست بزنه  تو رو سوژه  کرده  مردک یه کنفرانس نمیتونه بده&nbs ...

🤣🤣🤣🤣🤣

بنده خدا درونگراست خیلی 

منم اول ازش خوشم نمیومد خودش میدونه ، بهش محل نمیدادم چرا باید منو سوژه کنه آخه 🤦‍♀️

🤣🤣🤣🤣🤣 بنده خدا درونگراست خیلی  منم اول ازش خوشم نمیومد خودش میدونه ، بهش محل نمیدادم چرا ...

تو یا هر کس دیگه براش تفاوتی نداره ، مهم اینه که اون میخواد تستش رو بزنه مراقب باش موش ازمایشگاهیش نشی

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
تو یا هر کس دیگه براش تفاوتی نداره ، مهم اینه که اون میخواد تستش رو بزنه مراقب باش موش ازمایشگاهیش ن ...

ازش نپرسم دلیل این رفتاراش چیه؟

حس میکنم اگه هیچی نگم فک میکنه خوشم میاد از کاراش در صورتی که من به خاطر این که حس میکنم علاقه داره دارم باهاش کنار میام و بهش فرصت میدم وگرنه ببخشید دلم نمیخواد یه وقت حالت لاس زدن پیدا کنه 

ازش نپرسم دلیل این رفتاراش چیه؟ حس میکنم اگه هیچی نگم فک میکنه خوشم میاد از کاراش در صورتی که من به ...

اگرم میخوای بپرسی باید طوری گفتمانت رو مدیریت کنی که دستش رو بشه و دمش رو بزاره رو کولش بره نه اینکه بپیچونتت کاری که اکثر دخترای ما بلد نیستن و به اسم دوستی و رابطه کلاه سرشون میره در حالی که پسرا فقط جذابیت مردانگیشون رو تست میزنن 

چی باید بگم که اگه داره فیلم میاد معلوم بشه 

خیلی راحته صداقتش رو بسنج 

مثلا دعوتش کن خونتون بگو بیا با بابام حرف بزن 

خیلی راحته صداقتش رو بسنج  مثلا دعوتش کن خونتون بگو بیا با بابام حرف بزن

الان خیلی زود نیست برای خواستگاری ؟ هنوز به طور رسمی بهم نگفته دوستم داره اینجوری بهش بگم که فرار میکنه