2777
2789
عنوان

پیشنهاد واریز پول

650 بازدید | 56 پست

بچه ها امروز دو نفر به من زنگ زدند که میخوام به حسابت پول بریزم شماره کارت بده هرچی میگم در اضاش باید چکار کنم میگن هیچی ما دوست داریم کمکت کنیم 

اصلا هنگم یعنی چیییییی؟پولشونو از سر راه جستن؟خلافی توکاره؟شما چی میگید؟

من متاهلم وبه شوهرم بگم ؟نگم؟اگه بگم فکر میکنه ریگی به کفشمه آش نخورده ودهن سوخته میشم.

شما جای من بودید شماره کارت میدادید؟

شماره منو بده😆

غریبه ان یعنی؟؟؟؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز به هیچ وجه اجازه ی اینکار رو ندید و در اسرع وقت شماره تلفن ها رو به پلیس گزارش بدید چرا که پول امکان داره دزدی باشه و میخوان به حساب یک غریبه بریزن و بعد که آب از آسیاب افتاد از حسابتون به علاوه ی کل پول خودتون برداشت کنن

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

بگو کارت ندارم خیلی حسن نیت داری بیار در خونه دستی بهم بده پولو!!!!

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من بودم علاوه بر همسر به پلیس هم زنگ میزدم

شما داری میپرسی شماره حساب بدم یا نه😱😱😱

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اصلا جوابشونو نده.دوست شوهر من همین اتفاق براش افتاد.وقتی شماره کارتو داد 2 نومن اومد به حسابش.در عر ...

وای😨😨😨