2777
2789

خیلی وابسته بودم بهش

خیانت کرد بهم

اوایل که جدا شدم خیلی برام سخت بود

الان بهتر شدم

ولی برام خیلی سخته بخوام دوباره وارد یه رابطه دیگه بشم

چیکار کنم به نظرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی فراموش کنی ولی اینقدر ب خودت سخت بگیر و خودت و مشغول بکن تا برات کمرنگ بشه و عادت کنی-

وقتمو پر کردم

باشگاه و دوره آموزشی و این چیزا

ولی خب فکر میکنم دیگه کافیه و وقتشه که بعد از شیش ماه وارد یه رابطه بشم

ولی همین که به کسی نزدیک میشم دوباره پیش خودم فکر میکنم که نکنه بازم همون اتفاق بیوفته

وقتمو پر کردم باشگاه و دوره آموزشی و این چیزا ولی خب فکر میکنم دیگه کافیه و وقتشه که بعد از شیش ما ...

اولش فک کردم دخترین ولی پسرین! 

شما باید براتون راحت تر باشه (قصد توهین ندارم، پسرا میتونن ب احساسات شون بیشتر تسلط داشته باشن) 

لزومی نداره ولی درگیر حس قبلی تون هستین وارد رابطه جدیدی بشین!

این‌کاربرمُرد؛                                                                    - OFF

باهرکی وارد رابطه نشو خب منم خیلی پیشنهاد داشتم حس میکردم پوچ وتوخالیه اعتما دنه مگه یه حدودهایی ازط ...

نمیدونم 

خیلی برام سخته اعتماد کردن

خودمم یه کمی سخت پسندم

همین کار رو سخت میکنه

الان دیگه با یه ترس عجیبی جلو میرم برام سخته اعتماد کردن

طبیعیه 

تا وقتی حس قبلی از بین نرفته سمت چیز جدیدی نرید 

ب مرور اعتماد تون هم برمیگرده 

این‌کاربرمُرد؛                                                                    - OFF

خدا خودش جای حق نشسته شما هم اول بگرد یکم بسنج بعدوارد فاز احساسی بشو 

دست خودم نیست

شناختی که از خودم دارم اینه که آدم خیلی احساساتی هستم

خیلی سخته برام کنترل احساساتم