تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای اینکه تو آف که داری میخری کلا تخفیفه دروغه واینحوری میکنه وقتی حراج الکی میزنه من د ...
عه پس از اینه زده ۵۰ درصد تخفیف خب خاک تو سرش مگه مجبورش کردن از بیرونم گرونتر میدن تو پیج های اینستا بدون تخفیفش از تخفیف خورده این کمتره فقط گفتم شاید اینجا معتبر تره میرم از جای دیگه بگیرم
من که بعد خرید به غلط کردن اوفتادم یدونه کلاه سفارش دادم نوشته بود پارچه نخی اومدنی دیدم نایلونی هست واشغال
دوباره برا خواهرم اسباب بازی گرفتم ۶۰۰ تومن دادم اومدنی یه اشغال تحویلم دادن نظر هم میتویسی نشون نمیده😅🤣
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
والا یبار از باسلام خریدم برام بسه،کلاهبردار واقعی اونان
باسلام هم یدونه ب ب کرم خریدم پوستم رو خراب کرد کلا پوستم شل شده بود بعد سه دوره درمان خوب شد
ناخن مصنوعی سفارش دادم بار اول عالی بود بار دوم اَعال به تمام معنا بود
فقط مژه ریسه ای خریده بودم اون خوب بود
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟