2777
2789

بچها نگین دیره و..خودمم می‌دونم

و اینکه اصلاا نمیگه دستشویی داره هرچی راهنمایش میکنم بیشتر لج می‌کنه چیکار کنم من بلد نیستم اخهه☹️

باهم مهربون باشیم💚🌱......روزی من مردم که تو رفتی خواهرم..

تشویقی رو امتحان کن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها اکثرا وقتی دسشویی دارن میرن گوشه کنارا قایم میشن حواست بهش باشه خواست بره پشت دری جای مخفی ای ...

توی خودش می‌کنه براش مهم نیست تو خونه باشه یا ن 

انگار میخواد لجمو در بیاره😐

تشویقی هم امتحان کردم حرفم گوش نمیده

ولی حرف پدرش گوش میده 

بچه بیشتر پیش منه

توی خودش می‌کنه براش مهم نیست تو خونه باشه یا ن  انگار میخواد لجمو در بیاره😐 تشویقی هم امتحا ...

خب اونوقت صدای باباشو ضبط کن درطول روز بگو بابا زنگ زده میگ برو جیش کن بیپ کن بیا صداشو بذار پخش شه

خب اونوقت صدای باباشو ضبط کن درطول روز بگو بابا زنگ زده میگ برو جیش کن بیپ کن بیا صداشو بذار پخش شه

باباش همسرم نیست که صداشو ظبط کنم 

پوشکشو تو دسشویی باز کن، همونجا با شلنگ دسشویی بشورش، پی پیشو از داخل پوشک داخل دسشویی خالی کن سیفون بکش بگو پی پی رفته خونش ،بای بای، حتما کلیپ های شعر اموزشی عمو امید و  کلیپ ماریا که در مورد دسشویی اموزش میدن براش بذار، هر وقت خودت دسشویی داری بلند بگو وای جیش دارم ،از دسشویی اومدی بیرون بلند بگو اخیش راحت شدم، اصلا تا سه هفته غیر اینکارا چیزی نگو ،ورچسب بچسبونین باهم تو دسشویی ، شلنگ دسشویی بده دستش بذاره سرجاش، مایع بزن به دستات بذار ببینه، اینطوری اشنا میشه، بعد سه هفته براش توضیح بده و مستقیم اموزشو شروع کن، من از دوسالگی بچم اینکارارو کردم ، یهو دوسال چهارپنج ماهش شد خودش گفت فقط در دسشویی جیش و پی پی میکنم، کلا دوسه بار خطا داشت

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️

اگه بچه لجبازی هس که کارتون خیلی سخته... ولی اگه حرف گوش میده و همکاری میکنه باهاش حرف بزن... بچه های کوچیک فامیل رو براش مثال بزن و بگو اونا دیگه پوشک نمیشن و به مامانشون میگن من دسشویی دارمـ... 

من همینجوری با دخترم حرف زدم. اونم 3 سالش هس و خیلی راحت بود.. بعد از 4 روز یادگرفت که خودشو خیس نکنه و بره دسشویی

تو اینترنت و اینستا کلیپ هس که با شعر میگه مامان من جیش دارم و....  

من هرروز براش شعرشو میخوندم و میخونم.. یه کلیپ هم تو اینستا دیدم یه دختر بچه میگفت من با پوشک بای بای کردم.. نشون دخترم دادم واونم فهمید که دیگه بزرگ و قوی شده

این راههارو امتحان کن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»