2777
2789

نگیرررر

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرت و پرته همش میگن با قران و رحمانی فلان و بهمان

خدا اگه بخواد کاری برامون بکنه بدون واسطه این کارو برامون انجام میده حتما لازم نیست بریم پیش دعا نویس 

اون از کسای دیگه کمک میگیرن 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

نگیر بدبخت میشی 

اخه گفتن خطر نداره خیلیا انجام دادن پیشش گفتن سنگینی نداشتن🥲💔بچهای اینجا اینو گفتن. بهم معرفیش کردن.

ولی بازم استرس دارم یکم. 

این کاربری تعلیق شده.
گفتن ب هیچ عنوان سنگینی نداره بچهای اینجا هم پیشش انجام دادن چند نفری گفتن سنگینی نداشته برامون🥲

مثلا میخوای از کی کمک بگیری ؟ از جن ؟ 

از خدا قدرتش بیشتره ؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

چرت و پرته همش میگن با قران و رحمانی فلان و بهمان خدا اگه بخواد کاری برامون بکنه بدون واسطه این کار ...

ن قران و رحمانی و.. نیست اصلا دعا و ط‌لسم نیست.

این کاربری تعلیق شده.
ن قران و رحمانی و.. نیست اصلا دعا و ط‌لسم نیست.

خب جادو تو همین حیطست دیگه 

نکن پای این موجوداتو به زندگیت باز نکن

بیان دیگه نمیرن هااا

هیچ کس اندازه من همین دو سه ماه پیش پیگیر نبود ولی خیلی تحقیق کردم خداروشکر این کارو نکردم 

ن جن نیست🥲💔موکل نداره کلن. 

اخه کی میگههه؟ 

اینا موکل دارن یا شیطانی ان

از خودشون که جادو نمیکنن

خب جادو تو همین حیطست دیگه  نکن پای این موجوداتو به زندگیت باز نکن بیان دیگه نمیرن هااا هیچ ...

ن با کمکه این موجودات و فلان نیست💔تقریبن یه چیزی شبیه ب قانونه جذبه. 

این کاربری تعلیق شده.