2777
2789
عنوان

وای استرس گرفتم بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 105 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن با کمکه این موجودات و فلان نیست💔تقریبن یه چیزی شبیه ب قانونه جذبه. 

چرت و پرت میگن ببخشید خامت کردن

قانون جذبو خودت باید انجام بدی با قدرت ذهن خودته

اینو به بچه هم بگن میفهمه دروغه 

قدرت جذب همش با خودته اونا چجوری میخوان برا تو انجام بدن 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

دوستان کسی میدونه این چیه 

ظهر تاپیک زدم یکی گقت طلیسم ترسیدم

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بابا میگم داره چقد ساده ای واقعا هیچ جادویی بدون شیاطین اتفاق نیفته بنداز دور ولی اگه میخوای بدبخت ش ...

گفت با کمکه طبیعته. وای چقد بزرگش میکنید نصفه بچهای اینجا پیشش انجام دادن هیچیشون نشده

این کاربری تعلیق شده.
چرت و پرت میگن ببخشید خامت کردن قانون جذبو خودت باید انجام بدی با قدرت ذهن خودته اینو به بچه هم بگ ...

خودش نگفت قانونه جذبه من میگم.

اینطوری نیست ک میگی بس کن😐

این کاربری تعلیق شده.
ساب الکیه.. اینم یه چیزی شبیه ب قانونه جذبه. 

ساب الکی نیس باید از جای مطمئن بگیری 

قانون جذب هم جادو نیس که بری بگیری قانون جذب تفکرات انسانه

اینو منی میگم که هنوز گیر جن و ....هستم باز تصمیم با خودته اگه قاره رو حرف خودت پافشاری کنی چرا تاپیک میزنی خب