2777
2789
ان ساالله ازمون بعدی من ۱۰ سال وقت دارم 😁

منم دقیقا ده سال وقت دارم ولی خوب با بچه سخته درس خوندن تا بچه نیومده درس هات بخون من تموم مطالبم داخل گوشی خودم و همسرم ریخته بودن بجها یکسره سر گوشی دعوا میکردن وقتی خواب بودن من درس میخوندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اذیت میکنن

سلام عزیزم ،پنجشنبه دست دخترم از قسمت ارنج شکست و جمعه پین گذاشت دکترش ،الان سه تا پین داخل آرنجشه و سر هر سه بیرونه ، برای دوشنبه وقت دکترشه و دکتر اصلا به من توضیحات نداده فقط میگه آرنجش خیلی شدید شکسته و یک روز در میون ببر بیمارستان عوض کنن پانسمانش رو ،به نظرتون دکتر اینبار گچ میگیره؟یا بعد 4هفته پین هارو در میاره؟

سلام عزیزم ،پنجشنبه دست دخترم از قسمت ارنج شکست و جمعه پین گذاشت دکترش ،الان سه تا پین داخل آرنجشه و ...

سلام عزیرم انشاالله زودتر خوب بشه. عزیزم حتما هم انتی بیوتیکش رو سر وقت بده هم یک روز در میون ببر پانسمان عوض کنن. بعد دو هفته که بخیه ها رو بکشن گچ میگیرن 4 هفته هم داخل گچ نگه میدارن. یعنی کلا میشه 6 هفته بعد اون گج باز میکنن و پین ها رو در میارن بعد به مدت استراحت دو هفته ای میفرستن فیزیوتراپی. 

سلام عزیرم انشاالله زودتر خوب بشه. عزیزم حتما هم انتی بیوتیکش رو سر وقت بده هم یک روز در میون ببر پا ...

اخه عزیزم بخیه نداره فقط سه تا سر پین بیرونه میخواین عکسشو بفرستم؟درخواست دوستیمو قبول کنید

مامان شهرزاد قصه گو اگ هنوز تو نی نی سایتید یه سوال تو بارداری سره پسرتون شیاف ک زدید مشکلی ندارن پس ...

سلام عزیزم نه شکر خدا هر دو سالم هستن. من سر هر دو هم شیاف هم امپول استفاده کردم نتیجه شد دو تا بچه با اخلاق و ظاهر کاملا متفاوت. فکر نکنم اثری رو بجه داشته باشه