2777
2789
عنوان

خانومهای خیاط بیاین

216 بازدید | 14 پست

سلام خانومها من دارم مانتو تابستونه میدوزم جنس پارچم لینن رنگ کرم هست با ترکیب لینن سوزندوزی گرفتم، بعد پارچه م دید داره اومدم قسمت های جلوش رو لایی حریر زدم، به نظرتون پشتش و آستینش رو هم لایی بزنم یا خیلی گرم میشه؟ جنسش هم چروک میشه خیلی، موندم چیکار کنم لایی نکنم خیلی نازکه، لایی هم بزنم میترسم گرم بشه  یا آستینش چون مدل کیمونو هست خوش  حالت درنیاد

آقایون توی تاپیک من نیان وگرنه گزارش میشن 

ن استین نزن ..لینن دیدش کمه ....فقط همون جلو بزن ...مگه زیر مانتو تیشرتی تاپ نمیپوشی؟؟؟فقط برا ایستایی همون نیم تنه جلو روبزن..لایی بزنی بعد بادمیفته یا خشک وامیسته

لایی ک اصلا نزن زود کنده میشه 

چون پارچت جنسی داره که همیشه ابرفت داره خصوصا تو‌جندتا شستشوی اول حسابی ابرفت داره

در عوض ب جای لایی زدن زیرش لباس مناسب بپوش لباس زیرت هم رنگ بدن بپوش تا اصلا مشخص نشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم اگ استر میزاشتی بهتر بود استر کش یا جنس حریرش

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

ن استین نزن ..لینن دیدش کمه ....فقط همون جلو بزن ...مگه زیر مانتو تیشرتی تاپ نمیپوشی؟؟؟فقط برا ایستا ...

باشه آستین رو نمیزنم، قسمت پشتش چی؟ بیشتر از لحاظ دوام پارچه میگم بزنم بهتره، آخه خیلی نازکه و انگار دوبار بشوری و بپوشی خراب میشه، اومدم لینن سوزندوزی هم باهاش ترکیب کردم اونو گرون گرفتم و خوشکله خیلی، میخوام زیاد بپوشمش

لایی بزن گرم نمیشه  پشتش و جلوش رو بزن  چون با لایی قشنگ تر وامیسه من خودم پارچه دادم خ ...

جلوش رو زدم، میخواستم ببینم پشتش و آستینش رو هم بزنم یا نه؟ شما اونوقت جنسش گرم نشده؟ مدلش آزاده؟ من مدلش آزاده 

باشه آستین رو نمیزنم، قسمت پشتش چی؟ بیشتر از لحاظ دوام پارچه میگم بزنم بهتره، آخه خیلی نازکه و انگار ...

اگه میخوای ایستایی داشته باشه بزن ...لینن انواع داره باید دقت میکردی جنس خوبشو بگیری ......ولی خب زیادشستشو نکن دیگه لاییش جدامیشه یا بدمیشه

لایی ک اصلا نزن زود کنده میشه  چون پارچت جنسی داره که همیشه ابرفت داره خصوصا تو‌جندتا شستشوی ا ...

قبل برش قشنگ پارچه رو آب انداختم، بازم آب میره؟ 

یه تیشرت نخی گشاد بدوز برا  زیرش منم یه لنین گدوزی خریدم خیلی گرون حالت کیمونو دوختم به حدی خار داره نمیشه پوشید پشیمونم ولی مجبورم یه نخی گشاد بدوزم برا زیرش

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

اگه میخوای ایستایی داشته باشه بزن ...لینن انواع داره باید دقت میکردی جنس خوبشو بگیری ......ولی خب زی ...

از تو پیج سفارش دادم، لینن نچرال هست جنسش نخ هست خوبه فقط دید داره و چروک میشه چون درصد نخش بالا هست

جلوش رو زدم، میخواستم ببینم پشتش و آستینش رو هم بزنم یا نه؟ شما اونوقت جنسش گرم نشده؟ مدلش آزاده؟ من ...

من زیرش یه تاپ بندی دوخته 

و روش یه مانتو کوتاه تا روی باسن ،اونم آزاد یعنی دکمه اینا نداره ،جلو باز

خیلی خوب وایساد 

نه اصلا گرم نمیشه 

قبل برش قشنگ پارچه رو آب انداختم، بازم آب میره؟ 

بعضیهاش که کیفیت نداره  تا هرچی لباست رو‌میشوری ابرفت داره😂

ان شا الله جنس خوبی باشه ولی واس شستنش حتما با دست بشور و‌نزار پارچت توی اب بمونه

ان شا الله دفعات بعدی پارچت رو هفت هست ساعت بنداز تو تشت اب سرد بمونه بعد خشک کن بعد اتو بعد برش