2777
2789

دوستم ازم راهنمایی خواسته ولی واقعا مغزم قفله و این مورد هم خاصه و چیزی به ذهنم نمیرسه بگم ببنید شما نظری دارید؟؟؟

این خانوم همسرش وضع مالی نسبتا خوبی داره اوایل مرد پاکی بود به گفته خود این دوستم ولی حدود دوسه سالیه که افتاده تو خط زن بازی و صیغه کردن زن البته فقط یه زنه تا الان. دوبار دستشون رو شده. بار اول قول داد که تموم میکنه و برا خانومش ماشین گرفت برای عذرخواهی و گفت من یه تا موتو به همچین زنایی نمیدم...

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

اینم به خاطر بچش که کوچیکه و به شدت وابسته هستش قبول کرد اونم مردونه قول داد. اما بار دو بعد حدود ۶ ماه دوباره لو رفت این بار خود زنه پیام داد به دوستم پیام داد که به شوهرت بگو دور بر من نیاد و همش کتکم میزنه و تهدید میکنه ما دیگه تموم شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا از نظر من این فرد مریض جنسیه. خلاصه این بار هم اومد که کل مهریه تو میدم اما طلاق نمیدم طلاق بگیری بچه رو ازت میگیرم و دیگه نمیبینش و میبرمش خارج از کشور. حتی گفت که بیا زمین بزنم به نامت اما دوستم گفت که نه مهریه میخام نه پولتو نه خودتو فقط بچه مو بده و برو با هر ... میخای بگرد دیگه برا من مردی و فعلا تو پروسه دعوا و قهرن

بچشو بگیره بره

کنار ی منحرف جنسی و اخلاقی بچه بزرگ کنی ریسکه 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچشو بگیره بره کنار ی منحرف جنسی و اخلاقی بچه بزرگ کنی ریسکه 

خب نمیده بچه رو بهش میگه من به هیچ عنوان طلاق نمیدم با نفوذ هم هست

خب نمیده بچه رو بهش میگه من به هیچ عنوان طلاق نمیدم با نفوذ هم هست

دنبال مدرک برای اثبات خیانتش باشه

اگرم بانفوذه ک اینا کارشون همینه مدرکی نمیذارن بمونه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤