2777
2789
عنوان

حرفای پسر داییم از دیشبه رو مخمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 23 پست

🤣🤣🤣 این چی بود گفت ک :

((((اینم آخریش -

یه مرد میتونه بدون زن زندگی کنه و همچیزش رو خودش بسازه ولی زن شک دارم))))

بحث کردن با یک آدم بیشعور بی فایده ای و اذیت کردن خودمونه! 

کسی که به درک درستی از جنسیت زن نرسیده 

لایق بحث کردن حتی نیست ! 

حقیقت اینه خانوم ها به شدت قوی تر هستند 

مخصوصا تو ایران با این حجم از فشاری که روشون هست! 

هر چند خداوند برابر آفریده 

ولی من حتی نمیتونم یک هفته پریودی خانوم ها رو تحمل کنم ( دردش رو نه ، تنها تغییرات هورمونی  که باعث رفتار ها و .. میشه  رو نمیتونم تحمل کنم اگر این اتفاق واسه من بیفته ) 

چطور امکان داره ادعای این رو بکنیم مردا قوی تر هستن 🤣

مادر من بدون وجود پدرم تنهایی سه تا پسرش رو بزرگ کرد !

این یعنی عظمت و شکوه و قدرت یک زن ! 

با افراد بیشعور بحث نکنید !

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

انگلا مرکل 16 سال صدر اعظم آلمان بود و رسما اتحادیه اروپا رو روی انگشت میچرخوند .

رییس جمهور سنگاپور زنه و یکی از قوی ترین کشورای دنیا رو ساخته 

هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا یکی از بهترین استراتژی های سایت خارحه آمریکا رو به نمایش گذاشت

اینا چین پس ؟ 

بهش بگو احمقی مثل تو لیافت نداره تو حکومتی که زن میساره زندگی کنه ، همون لباقتش مموتیه ، مرتیکه

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣 این چی بود گفت ک : ((((اینم آخریش - یه مرد میتونه بدون زن زندگی کنه و همچیزش رو خودش بسا ...

👏👏👏

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

انگلا مرکل 16 سال صدر اعظم آلمان بود و رسما اتحادیه اروپا رو روی انگشت میچرخوند . رییس جمهور سنگاپو ...

👏👏👏

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

کلااز نظر ذهنی مرد  دیر به دیر  احساس بهش غلبه میکنه یعنی عملا یکی بهش توهین یا بی‌احترامی بکنه  بعد اون  چند دقیقه بعد

یا 

در خلوت بهش فکر میکنه .  که دقیقا چی بش گفتن .  

ولی زن نه در همان لحظه  تمرکز فکر میکنن که 

برای اکثر زن ها سخت میکنه نه همه 

این ثابت شدس . .

منبع به جون بچم😂

👏👏👏

1- خانم انوشه انصاری ...

2- خانم پریسا تبریز ...

3- خانم رکسانا ورزا ...

4- خانم ثریا دارابی ...

5- خانم رکسانا مصلحی ...

6- خانم مریم میرزاخانی ...

7- خانم ماریا خرسند ...

8- خانم پردیس ثابتی

۹-خانم مینو اختر زند

۱۰_خانم کریستین امان پور

خانم فرح کریمی

خانم مونا جراجی

خانم گلی عامری

خانم رودابه بختیار

خانم ترانه رضوی

اسم این عزیزان هم وطن  رو بفرست واسش 

بگو فقط در موردشون  تحقیق کنه و قدرت یک خانوم رو ببینه

دیگه بحثی نکن باهاش 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

چی. . . زدی 🫤😂

متوجه منظورت نشدم 

یکم واضح توضیح بده