2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرم با گرم سرد با سرد وگرنه طرفین اذیت میشن

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

گرم خوبه 

ولی بیشترمون غذاهایی میخوریم ک طبعشون سرده و ضررشونم بیشتره مثل برنج ماست...

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

یچیزی بینش ..چون گرمی زیادم خوب نیست باعث جوش و داغ شدن کبد و بالا رفتن آنزیم اینا هم میشه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
من به مزاج شناسی واردم ، سوالی داری بپرس

من طبعم گرمه یا سرد؟

من یه مقدار اختلال خواب دارم خوب نمتونم بخوابم

زیاد پرمو بودم ولی خب بخاطر هورمون هام بود

به شدت عرق میکنم و گرما رو اصلا نمیتونم تحمل کنم و کلا در برابر گرما شل میشم

جوش چرکی هم کم و بیش میزنم ولی الان کمتر شده 

تو بلوغ خیلی جوش میزدم خیلی

زیادم خونسرد نیستم شلوغم ونسبت اجتماعی

مودی هم هستم

به لبنیات هم خیلی علاقهمندم 

ولم کن تروخدا😑

اگه وقتی گرمیجات میخوری بهت می‌چسبه یعنی طبع سردی داری ،اگه سردیجات میخوری بدنت رفرش میشه خوشت میاد یعنی طبع گرمی داری. بعد کلا طبع سرد معمولا کم حرفن،خونسردن پوست سفیدی داره، بدنشون نرمه

طبع گرم بدن سفتی دارن، پرحرفی علاقه به شلوغی و اجتماع دارن ارومو قرار ندارن در مقایسه با طبع های سرد