2777
2789
من طبعم گرمه یا سرد؟ من یه مقدار اختلال خواب دارم خوب نمتونم بخوابم زیاد پرمو بودم ولی خب بخاطر هو ...

تو گرمو خشکی، چون آب بدنت کم شده شبا نمیتونی بخوابی، مایع جات زیاد بخور ، چون هوا گرمه اینطوری شدی،

شربت خاکشیر با آب سرد بخور، میوه جات باطبع سرد مثل هندونه زیاد بخور، بعد شبا قبل خواب شربت انگبین با آب ولرم رو به سرد مخلوط کن به نسبت یک به سه، یعنی یک سوم لیوان شربت انگبین بقیه اش آب قبل خواب بخور راااحت میخوابی، صبحم بعد سرویس رفتن بدنت پاکسازی میشه

شربت انگبین برای اعتدال مزاجه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وقتی گرمیجات میخوری بهت می‌چسبه یعنی طبع سردی داری ،اگه سردیجات میخوری بدنت رفرش میشه خوشت میاد ...

من چرا ۵۰ ۵۰ عم

پوستم سفیده رگام سبزه خیلیم اجتماعی ام

وقتی گرمی میخورم شل میشم و احساس خستگی میکنم

ولی خب ماست و شیر و لبنیات و خیلی علاقه مندم

ولم کن تروخدا😑
 من چرا ۵۰ ۵۰ عم پوستم سفیده رگام سبزه خیلیم اجتماعی ام وقتی گرمی میخورم شل میشم و احساس خستگ ...

این چیزایی که بالا گفتم انجام بده اوکی میشی صدرصد، بخاطر گرمای هواست، شیرم یادم رفت بگم سعی کن شیر سرد بیشتر بخوری

همه چی نرمالش خوبه گرمی بیش از اندازه هم دردسره

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...