2777
2789

نمیدونم کدوم دانشگاه های اطرافم دارن حضوری نمیتونم برم استانمون یا استانای اطراف بپرسم زنگم میزنم یا جواب نمیدن یا خوب راهنمایی نمیکنن. 

از کجا بدونم کدوم دانشگاه های علمی کاربردی این رشته رو دارن

عزیزم تو اینترنت اسم دانشگاهارو سرچ کن خودشون مینویسن که چه رشته هایی رو دارن...

رشته شما طراحی دوخت بوده؟ یه سوالی درموردش داشتم میتونم درخواست دوستی بدم؟

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!
عزیزم تو اینترنت اسم دانشگاهارو سرچ کن خودشون مینویسن که چه رشته هایی رو دارن... رشته شما طراحی دوخ ...

نه طراحی دوخت نبودم .‌چرا رشته هارو مینویسه ولی زنگ میزنم میگن نداریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو گوگل سرچ کن یا از طریق اساتید معتبر بپرس 

من رشتم طراحی لباس بوده ولی هیچ علاقه ای به دانشکده های ایران نداشتم و ندارم عوضش بهترین دوره هارو با بهترین اساتید گذروندم الآنم مطمئنم چیزایی که ما تو این دوره ها یاد گرفتیم تو دانشگاه های ایران آموزش نمیدن

نه طراحی دوخت نبودم .‌چرا رشته هارو مینویسه ولی زنگ میزنم میگن نداریم

اگه تونستید حضوری برید یا بازم جستجو کن و زنگ بزن

آها قکر کردم فنی طراحی دوخت خوندید چون طراحی لباس که کلا ندارن تو هنرستان،درمورد هزینهدهاش اطلاع دارید؟ رشته خیلی پر خرجیه؟

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!
تو گوگل سرچ کن یا از طریق اساتید معتبر بپرس  من رشتم طراحی لباس بوده ولی هیچ علاقه ای به دا ...

چه خوب،عزیزم درمورد هزینه این رشته میگید؟،به نظرتون تو دوران هنرستان ماهانه چقدر باید خرج کرد ؟

تو گوگل سرچ کن یا از طریق اساتید معتبر بپرس  من رشتم طراحی لباس بوده ولی هیچ علاقه ای به دا ...

اره عزیزم ولی هزینه کلاسا رو ندارم فعلا .و شهرستانمونم نداره کلاس . عزیزم این رشته چجوریه درساش ؟ حتما لب تاب میخاد؟

چه خوب،عزیزم درمورد هزینه این رشته میگید؟،به نظرتون تو دوران هنرستان ماهانه چقدر باید خرج کرد ؟

اگه طراحی لباس بخونی زیاااد هزینه ای نداره ۶۵ درصد طراحیه بقیه دوخت که درحد دوخت های بیسیک بهتون آموزش میدن 

اما اگه طراحی دوخت بخونی هفتاد درصد دوخته که باید هزینه کنی و اگه بخوای هدفمند براش تلاش کنی هزینه پارچه چرخ اتو و.... باید بپردازی

برای دوخت هم سعی کن هررررپارچه ای اومد دستت بدوزی تا یاد بگیری

اره عزیزم ولی هزینه کلاسا رو ندارم فعلا .و شهرستانمونم نداره کلاس . عزیزم این رشته چجوریه درساش ؟ حت ...

من مجازی آموزش دیدم 

هزینه علمی کاربردی که بیشتره 

لپتاپ اگه بخوای دیجیتال آموزش ببینی نیاز داری اما اگه بخوای دستی کار کنی نه اما دیجیتال خیلی بهتره

ولی بهتره برای ساخت پرتفولیو لپتاپ داشتی باشی 

اگه طراحی لباس بخونی زیاااد هزینه ای نداره ۶۵ درصد طراحیه بقیه دوخت که درحد دوخت های بیسیک بهتون آمو ...

تو هنرستان طراحی لباس نداریم برای همین فقط طراحی دوخت میشه خوند تا دانشگاه انتخاب رشته کرد ، من برای کسی سوال میپرسم که هم چرخ خیاطی داره هم سردوز و هم مانکن ولی از خرج ماهانه اش میترسه به نظرتون با ماهی ۲ تومن هزینه کردن از پسش بر میاد؟

و اینکه عزیزم امکان بورسیه این رشته وجود داره؟

اگه طراحی لباس بخونی زیاااد هزینه ای نداره ۶۵ درصد طراحیه بقیه دوخت که درحد دوخت های بیسیک بهتون آمو ...

به نظرتون در آینده طراحی لباس بهتره یا دوخت؟ 

تو هنرستان طراحی لباس نداریم برای همین فقط طراحی دوخت میشه خوند تا دانشگاه انتخاب رشته کرد ، من برای ...

اره می‌تونه بورسیه بشه 

و با ماهی دو تومن میشه ردیفش کرد 

پیشنهاد میکنم برای شروع کار بری پارچه فروشی و پارچه کیلویی بخری اینجوری خیلی ارزون تر درمیاد