2777
2789

دختر خانم سابقه ۳سال زندگی و ازدواج ناموفق داشتن 

و اقا پسر در عقد جدا شدن 

خانواده پسر گفتن ۱۴ سکه ولی چون دختر و پسر همو میخوان پسره بخاطر دختره قبول کرده ۱۰۰تا سکه ولی@گفته حق اشتغال و حق مسکن رو دیگه نمیتونم بدم

خانواده دختره هم میگن باید حق اشتغال بدی 

دختر خانم در استخدام دولت هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب من جای اون خانم باشم اگر داماد قبول نکنه مخالفت میکنم با ازدواج استقلال مالی برای یک خانم واجبه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من که شخصا اگه 2بارم طلاق بگیرم زن مرد مطلقه نمیشم اگه خوب بود اولی میموند

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دختره استخدامه اون وقت به فرض داداش من .... کدوم .... باشه ک بخواد به اون دختری ک زحمت کشیده رفته سر کار حق اشتغال نده میزنم تو دهنم داداشم حق اشتغال عروسمون رو ازش میگیرم 

خدایا برایمان بساز... 🌱

عجب من جای اون خانم باشم اگر داماد قبول نکنه مخالفت میکنم با ازدواج استقلال مالی برای یک خانم واجبه

خانم استخدام هست خود پسر هم راضیه به کارش همکارن 

ولی میگه نباشه