سلام فرانک جان داشتم تاپیک های سال 95 رو میخوندم راجب شوره سر و درماتیت الان خوب شدین ؟ من الان ۳ ساله درگیرش الان چند ماهی هست هعی داره بیشتر میشه خیلی سرمو خاروندم و زخم کردم و تازگیا متوجه شدم وقتی میخارونم اب غلیظ زرد زنگی از پوست سرم خارج میشه و شوره های سرم زرد رنگ شدن. خیلی هم مثل چی مقاومن یه شامپو ضد شوره معمولی دکتر ۷ ۸ ماه پیش بهم داد الان چند ماهه کلا از همون میزنم و دیگ چند روز هست نمیزنم حس میکنم سرم خیلی خیلی مقاوم شده نسبت بهش حالا میخام برم پیش دکتر فوق تخصص استانمون چون ما شهرستانیم دکتر خوب نداریم بنظرت ارزش داره این همه راه برم چون توی گوشم و مخصوصا پیشونیم همش پوسته پوسته چربی مانند ول میده چند روزی یکبار الان یکساله بعضی وقتا پیشونیم اوکی میشه یهو پوسته پوسته میشه و قرمز رنگ میخاره و چربی مانند هم هستن تازگیا ریشمو گذاشتم برا اولین بار بلند شده من ۱۸ سالمه و الان میبینم روی خط ریشم و تقریبا تا روی چونم هم داره شوره پوسته پوسته میزنه اصلا کلا هرجایی مو داشته باشم شوره میزنه تا قبل اینک ریشم بزارم بلند بشه شوره نداشت زیرش کلافه شدم هرچی حموم میرم روغن میزنم حنا میزنم اوکی نمیشه تازگیا دیگ هفته ای یکبار میرم افسردگی گرفتم حوصله پوشیدن لباس و بیرون رفتن ندارم الان شما چندین سال تجربه دارین چکار کنم سرکه سیب و نمک و اینا دیدم تو تاپیک های سال های همون زمان شما هر کسی یه چیزی میگفت