2777
2789
عنوان

خیانت همسرم و اینکه من بدهکار شدم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 21 پست
اولین باره هیچ جوابی نمیدم همیشه ک خیانت میکرد پیام میدادم ج نمیداد  ولی الان گذاشتم تو بلاکی ...

نروبری که چی راحتربره دنبال گندکاریش..چقدبدبودکه نتونست قدرآ امش زندگیشوبفهمه.. موندم ایناتوسرشون بجای عقل چی دارن؟( بازببخشید) ازحرفتم ناراحت نشی..انشالله زندگیت خوب میشه. قدرتومیفهمه. ..

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نروبری که چی راحتربره دنبال گندکاریش..چقدبدبودکه نتونست قدرآ امش زندگیشوبفهمه.. موندم ایناتوسرشون بج ...

چن ساله دنبال کسیه ک بهش پا نمیده 

کلی پست و پیام عاشقانه میفرسته براش 

طرف متاهله 

ب من میگه چیزی نیس ک ب تو مربوط شه

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
چن ساله دنبال کسیه ک بهش پا نمیده  کلی پست و پیام عاشقانه میفرسته براش  طرف متاهله  ...

اگه تودنبال مر متاهل یامجردبودی عکس عملش چی بود؟ چشم چرون عمارته..استرس ازخودت دورکن.. یکم برای خودت باش.. چققدعمرمیکنیم مگه..خوبه پشت داری.. فعلابچه هاروقبول نکن. بزارمنت کشی کنه. نکردفدای مهر بونیت.

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی
اگه تودنبال مر متاهل یامجردبودی عکس عملش چی بود؟ چشم چرون عمارته..استرس ازخودت دورکن.. یکم برای خودت ...

ب بچه ها گفته اسم مامانتونو بیارید زبونتونو میبرم

عصبی شه کسی جلو دارش نیست 

میترسم بچه رو بزنه . دست بزن داره

یبار بخاطر کار نکرده ابرومو تو کل فامیل برد

حالم بده دارم دق میکنم از دوریشون

اهل معذرت خواهی نیس

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑