2777
2789

ب من میگه تقصیر توعه ک فهمیدی میگه توکاری ک بهت ربطی نداره دخالت نکن

من سر این موضوع دو خودکشی ناموفقم داشتم

بچه ها رو واسع اولین بار گذاشتم پیشش و اومدم 

دارم سکته میکنم .دلم براشون لک زده .صدای گریه هاشون تو گوشمه .تروخدا ارومم کنید 

الان خونه بابامم نمیتونم گریه کنم دارم میمیرم از دوریشون

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑

همه با تعداد پستهای کم، و داستان خیانت!

میخوان فرهنگ و فضای جامعه رو مسموم کنند

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم ازهمه آدمهایی که خیانت میکنن بهم میخوره

اوایل ک خیانت میکرد بازم دوسش داشتم اخه ذولین بار عشق و باهاش تجربه کردم ولی الان فقط بچه هام 😔

به خاطر زندگیت هم شده بزار شوهرت چند روز سختی بکشه به چه کنم چه کنم بیفته انقد ضعیف نباشین لطفا  ...

همه ش تهدید میکنه 

وای ایندفه میخوام مقابله کنم 

مرگ یبار شیون یبار

خدا به بچه هات رحم کنه عزیزم،برا آرامشت صلوات فرستادم🌹

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
جواب پیاماشوندی بیشترزجرمیبینه😏

اولین باره هیچ جوابی نمیدم

همیشه ک خیانت میکرد پیام میدادم ج نمیداد 

ولی الان گذاشتم تو بلاکی

زنگ زده ب بابام 

ک بیاد بچه ها رو ببره نمیتونم نگه دارم

من نزاشتم بابام بیاره