2777
2789

سلام دوستان 

بابای من خونه خریده زده به اسم داداشم اونم یواشکی اصلا به ما دوتا خواهر چیزی نگفتن 

چند روز پیش من از مامانم شنیدم که تو خونشون بودم همین که شنیدم از خونشون زدم بیرون 

خیلی ناراحت شدم که فقط برای پسراشون تا الان خونه خریدن و ماشین خریدن برای دخترا هیچکار نکردن

ایا به نظر شما فرق بین دختر پسر هست ؟ مگه پسر از کجا اومده ؟ دختر هم از همونجا اومده دیگه 

تو خانواده شوهر من اصلا فرق نمیزارن مادرشوهرم همیشه میگه دختر از همونجا اومده که پسر اومده چه فرقی با هم دارن؟ 

الان میگه به شما جهاز دادیم گفتم قیمت جهاز با خونه برابره؟ برای اونم عروسی میخواید بگیرید 

از بچگی تا بوده همین بوده انقد که بین خواهر و برادر فرق گذاشتن 

الان من قهرم و جواب تلفن نمیدم 

حتی دیشب مامان و بابام اومدن خونمون که شنیدیم مریضی ولی اصلا به روی خودشون نیوردن که من از چی ناراحتم 

تازه بابام گفته دوست داشتم پول خودم بوده 

و همه چی و داره میزنه به اسم پسرا 

گفتم باشه اگر دختر برات مهم نیست پس منم نیستم دیگه با من کاری نداشته باشید 

میگه باید خوشحال باشی داداشت خونه دار میشه 

گفتم اگر برای من خونه میخریدی ایا داداش من خوشحال میشد؟ 

پس چرا نمیگید دخترم خونه دار شه 

الان خیلی ناراحتم چند روزه 

خواهرم میگه بریم بیایم نشون نده ناراحتیتو 

گفتم فرقی داره به نظرت؟ وقتی همونجور رفتار کنی فک میکنن کار خوبی کردن میرن بهترشو انجام میدن و از این به بعد ما هم خبردار نمیشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بعضیا طرز فکرشون اینه اموالمو بدم پسر و عروسم بخورن خیلی بهتره تا داماد بخوره!شما رابطه ت و کمتر کن ولی دیگه به روی خودت نیار دیدی که پدرت چی گفته اون دیگه طرز فکرش تغییر نمیکنه کنه.در عوض فردا مشکلی مریضی خدایی نکرده پیش اومد شماهم خیلی لازم نیست فداکاری کنین.بگین به همون پسرتون بگین کاراتون و کنن.از این به بعدم فقط به خودت تکیه کن و پس انداز مخفی داشته باش.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
همونطور که شما جهیزیه انتظار داشتی پدرت بخره پسر هم حق داره باباش براش خونه بگیره قیمتش فرقی نداره ...

چرا باید برای پسر خونه بخرن؟ کی گفته ؟ 

برای من جهیزیه خریدن برای اونم عروسی میگیرن 

پدر من خیلی پولداره خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو بکنی 

ولی موقع خرید جهاز همین داداشم میگفت بابا چرا انقد خرج میکنی

نمیخواد براش مبل فلان بخری 

اومد برای جشن حنابندونم بهترین شیرینی و بده داداشم گفت نمیخواد بابا بیا همین دانمارکی بده 

الان چرا باید من خوشحال باشم؟ 

شما نمیدونی که با اون وضع مالی رفت برای من و خواهرم یه تالار خیلی معمولی گرفت برای حنابندون 

برای جشن عقد خواهرم نهار نداد 

الان به چی باید خوشحال باشم ؟ خون مارو تو شیشه کردن عزیزم  

چرا باید برای پسر خونه بخرن؟ کی گفته ؟  برای من جهیزیه خریدن برای اونم عروسی میگیرن  پدر ...

خب دیگه خونوادت اینطورین الان میخوای چیکار کنی؟ از اول همین بودن تا اخرم همینن 

تنها کاری که میتوتی بکنی فاصله تو بیشتر کنی به وقت مریضیشون نری و بهشون بگی به پسرتون بگین بیاد پیشتون

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

والا‌منم‌5تاداداش‌داشتم‌به‌همشون‌زمین‌دادخونه‌ساختندبه‌من‌که‌یه‌دختربودم‌یه‌جهازتازه‌همیشه‌هم‌میگن‌ه ...

دیدی چقد ادم ناراحت میشه ؟ من شوهرم خیلی وضعش خوبه و همه چی داره 

به یک قرون پول پدر احتیاجی ندارم 

ولی اینکه ادمو بی ارزش میبینن 

اینکه اصلا دختر و تا الان ندیدن این ادمو عذاب میده 

وقتی گواهینامه گرفتی برات ماشین نمیخرن در صورتی که میتونن بخرن 

ولی تا داداشه گواهینامه میگیره میرن براش ماشین میگیرن این ادم و عذاب میده 

به خدا گفتم بچه دار شدم سر سوزنی فرق نمیزارم چون خودم عذاب کشسدم