2777
2789
عنوان

خونریزی در رابطه

761 بازدید | 19 پست

من بار اول رابطه بخاطر درد و استرس ادامه ندادیم و اصن دخول عمیقی نشد ولی کمی خون اومد

این بار بعد مدت ها از بار اول دخول عمیق و رابطه کامل داشتم برای بار دوم که اول رابطه دوباره کمی خون اومد اولش ک خواست دخول بشه هم لحظه ای درد داشت و بعد هم خون قطع شد هم درد 

این بخاطر همون پردده ایناس و الان دخول کامل بوده یا مشکلیه ؟😮‍💨هیچ علائم عفونت هم ندارم

و اینکه دقیقا یک روز بعد پایان پریودم رابطه داشتم

بله برای همونه

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بار اول چرا خون اومد؟  خیلی نگرانم و چون تازه نامزدیم روم نمیشه به خونوادم بگم

بعضی مدل یکارت ها با یکیار کامل زده نمیشه و هر سری خون میاد تا موقعی که کاملا برداشته بشه

دیگه نگران نباش 

هیچ وقت فکر نمی‌کردم همچین پستی بزارم ولی چون درکت کردم گفتم🥺

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
خب شاید کامل نبود کمتر اومده الان که تا ته فرو کرده تماما اومده

اره چون اصلا بار اول سرش رف نتونسم و نشد ادامه داد اما خون اومد این بار هم تا همون سرش همون درد رو داشتم اما با روان کننده شد کامل رابطه داشته باشیم و دوباره خون اومد بعد از خون هم دیگ درد کامل برطرف شد

بعضی مدل یکارت ها با یکیار کامل زده نمیشه و هر سری خون میاد تا موقعی که کاملا برداشته بشه دیگه ن ...

وای دقیقا شنیدم این حرفو خیلی ترسیدم اینطوری باشم اخه اینجوری هربار خون و اولش درد ادم کوفتش میشه کاش همین بار دیگ کاملا پاره شده باشه🫠🫀

ممنونم ازت