2777
2789
عنوان

۷ ماهه دلتنگم

231 بازدید | 28 پست

۷ ماه پیش کات کردیم، قصدمون ازدواج بود خانواده ها هم میدونستن، هر کاری ک فکرشو حتی نمیکنید هم کردم ک فراموشش کنم نشد، چ کار کنم ک برگرده؟ 

دلتنگشم میدونم اونم دلتنگه اما خب خیلی مغروره منم نمیخوام برم بهش بگم.

کسی هست بتونه بگه ک ما بهم میرسیم یا ن یا ی کاری کنی ک ما برگردیم بهم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه میگن اما اون خیلی مغرورهههه

ببین عزیزم خواهرم  وقتی آدم یکیو دوست داره جرا الکی  براش غرور داشته باشه  

بخدا اگر از ته ته ته دلش دوستت داشت غرورش میشکست بعد اصلا با ابن آدم ازدواج کنی تهش چی تو زندگی کلی بالا پاییینیه  این آدم مغرور سخته باهاش ساختن 

بیخیال

دوستمم براش همین پیش اومد. بعد ی مدت باهاش دوست شد و نمیدونم دیگه چی کارا کردن ....

خلاصه که بعد ازدواجش بازم باهاش در ارتباط بود.. نمیدونم چی شد دیگه بعدش

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خب چجوری فراموشش کنم این لعنتیووو

بهش فکرنکن ببین یهو نمیشه ولی کم کم

مثلا الان هردقیقه بهش فکرمیکنی فردا چندساعت بیشتر فکرنکن

خودت سرگرم کن برو بیرون کتاب بخون دوست صمیمی بگیر ووووو

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨