بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
شرمندم عزیزم مجبور شدم بکشونمت اینجا جواب بدی ببخشید واقعا مرسی از لطف و محبتت ک جواب دادی😘🧡 مجبور ...
ان شا الله خوشبخت بشی
منم ملاکم تحصیلات بود ولی جربزه کاری داشتن بنطرم مهمتره
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
ان شا الله خوشبخت بشی منم ملاکم تحصیلات بود ولی جربزه کاری داشتن بنطرم مهمتره
دقیقااا
حالا یکی هستش تو کارگاهی که پدرش داره کار میکنه( ی کارخونه ی کوچیک کارتن سازی دارن نزدیک ۲۰ تاهم کارگر) به نظرت این چطوره؟ چون جربزه گفتی دارم ازت سوال میپرسم🥲پسره رشته ی مهندسی پزشکی خونده فارغ التحصیل شده
دقیقااا حالا یکی هستش تو کارگاهی که پدرش داره کار میکنه( ی کارخونه ی کوچیک کارتن سازی دارن نزدیک ۲۰ ...
این که بهتره😅
اگه اخلاق و خونواده و فرهنگ و قیافه ام داره مبارکه
با خواهرش دوستم کلا دوتا خاهر و یدونه برادرن خاهرش که واقعاا خیلی متین و خوبه از خانوا ...
ایشالله خوشبختی باشه
درخواستتو قبول کردم لطفا اومدی خصوصی فوش نده ..اگه با منطق پیش میری البته.
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.