2777
2789
عنوان

اینو از من به عنوان نصیحت قبول کنید

238 بازدید | 16 پست

من هشت ماه که بینیمو عمل کردم بینیم اصلا به دلم نمیشینه و اصلا جراحی بینیم باعث شده کل صورتم خراب بشه الان داشتم دنبال دکتر واسه ترمیم می‌گشتم که دیدم بعد ترمیم بدتر میشه برای شکایت هم که تحقیق کردم دیدم کلی آدم بودن که شکایت کردن و خیلیا به جایی نرسیدن اومدم بگم زیبایی تون رو دست کسایی که از مریضی دیگران پول در میارن نسپارید مثل من پشیمون میشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما.یازده ماهه عمل کردم و اصلا راضی نیستم نمیدونم چیکار کنم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
الان دیگه عمل بینی خیلی رایج شده،خواهر شوهرم  بینی کوچیک قلمی داره فقط برای اینکه سربالا باشه م ...

بهش بگو نکنه اصلا ببین تو این چند وقت یه چیزایی دیدم اصلا قابل توصیف نیست پولشو الکی نکنه تو جیب این دزد ها

با بخش اخر حرفتون عمیقا مخالفم ولی دلسوزی حرفتون مشهوده اگه نقص خاصی ندارید خودتون دستکاری نکنید چون خیلیا با چهره جدیدشون نمیتونن کنار بیان و حرف دیگران به شدت روشون تاثیر میذاره 

هر عملی ۱۰۰ درصد رضایت نداره اگه بهتر شده و نواقص برطرف ، میشه گفت عمل خوب پیش رفته 

خود خدا هم تکمیل نیافریده چ انتظاری از بنده خدا که پزشک هست دارید 🙂

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

پیش کی وچقدر. وای ماه دیگ عمل دارم و بخاطر هزینه زیاد نمیتونم بزم جا دیگ

نکن ببین من گوش ندادم حرف اونایی که گفتن نکن حالم خیلی خرابه پول میدی هو صورتت و بهم میریزم هم تازه طلبکار هم میشن من تو این چند یه چیزایی دیدم که اصلا هر روز خودمو لعنت میکنم که چرا این کار رو کردم

عزیزم من عکس بینی تون دیدم بخدا خیلی خوب وطبیعی هست 

تو عکس طبعی به نظر میاد از نزدیک یه دماغ دراز شده که نوکش زده بیرون کلی تا قرینگی به وجود اومده درش و اصلا به صورتم نمیاد 

اگه بینیت مشکل خاصی ندارد نکن عزیزم برای شکایت اقدام کردم چیزی که فهمیدم این بود که 90درصد دکترا خوب ...

راستش مشکلی نداره فقط نوکش کمی خیلی کم گوشتی ونیم رخ قوز داره.دلم میخاد عمل کنم.برام دعا کن خوب شه.میشه منم ببینم بینیتو شاید مشکل نداره و خودت حساس شدی.کار دکترت خوب بوده ینی تعریفشونشنیدی

راستش مشکلی نداره فقط نوکش کمی خیلی کم گوشتی ونیم رخ قوز داره.دلم میخاد عمل کنم.برام دعا کن خوب شه.م ...

تاپیکای قبلی کلی عکس گذاشتم منم بینیم دقیقا همین بود یه ذره نوک گوشتی و یه قوز خیلی ریز بعد عمل قسمت استخوان بینیم حالت مار پیچ گرفته قوز بینیم دو برابر شده تنها چیزیم که خواستم این بود که دراز و سر بالا نشه داری میگی مشکل ندارد نکن من باید بهت میگفتم من در حد مرگ پشیمونم شب و روزمه شده گریه