2777
2789
عنوان

مزاحم های سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 23 پست
الان برید سر بزنید به همون تاپیک حتی اگر متن اول شونو در نظر نگیرید در ادامه بحثا رفتارشون واقعا زشت ...

من برام سواله که به جای اینکه دنبال حل مشکل باشید چرا بیشتر دنبال ایراد گرفتنید؟ وقتی یکی مزاحمت شه بهت بگن حتما خودت مقصری بهش میگی مرسی؟ یا وقتی میبینی یه سریا عاشق مزاحمای سایت شدن بهشون میگی چقدر پاکی؟ یه چیزایی شنیدم امروز که شاخ دراوردم به خدا از نی نی سایت

In love with darkness ♥🐞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرزنش نیست به نظرم یه جور فرهنگ و آداب استفاده از فضتی مجازیه

فرهنگ فضای مجازی اینه که کسی برای کسی مزاحم نشه یا ما اشتباه یادگرفتیم😅 وایی خدا دنبال هر دلیلی هستین بگین که به مزاحم کار نداشته باشن گزارش ندن😑

In love with darkness ♥🐞
برای من خداروشکر مزاحمی پیش نیومده . ولی اگه برای شما پیش اومد گفتم بهتون بگم گزارش بدین و کمک کنید ...

باشه عزیزم حتما همین کارو میکنم

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
من برام سواله که به جای اینکه دنبال حل مشکل باشید چرا بیشتر دنبال ایراد گرفتنید؟ وقتی یکی مزاحمت شه ...

من همچین حرفی زدم و ایراد گرفتم؟مام دنبال حل مشکلی ولی مثل آدمای بالغ نه اینکه بقیه رو چون نظرشون مخالف مونه اینجوری خطاب کنیم 

موفق باشید✨️

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

من همچین حرفی زدم و ایراد گرفتم؟مام دنبال حل مشکلی ولی مثل آدمای بالغ نه اینکه بقیه رو چون نظرشون مخ ...

وقتی یه سری به اون خانما میان میگن که حتما کاری کردی مزاحمت شده طبیعیه که طرف عصبی شه گلم و بد خطابش کنه

بعد من به شما توهینی نکردم .فقط واقعا برام عجیبه که همش دنبال اینید بگید نباید شلوغش کنن 

یا کمکشون کنید یا نمک روی زخمشون نشید حداقل .آقایون راجب اینکه یه نفر بهشون گفته بی تربیت یا خاک تو سرت تاپیک میزنن کسی کارشون نداره و خب اوکی

ولی یه زن تاپیک میزنه مزاحمم شدن همه به جونش میوفتن؟ 

خیلی زشتهه

In love with darkness ♥🐞

اگع قصد کمک ندارین به کسی به جون طرف نیوفتید لطفا که چرا تاپیک زده که مزاحمت براش پیش اومده  و نمک روی زخم نشید عزیزای من تا اون شخص بد صحبت نکنه باهاتون

In love with darkness ♥🐞
من یادشون میدم درخواست و قبول نکنن و جواب ندن. اینطوری راحت تر و بدون دردسر تره

اونا هرکاری که دلشون بخواد مجازن بکنن عزیزم. بخوان واسه مزاحما دردسر درس میکنن و تعلیق شون میکنن

In love with darkness ♥🐞